OPI | Falling For Milan

Uit de fantastische 'Muse of Milan' collectie van OPI liet ik jullie twee weken geleden al een kleurtje zien; My Italian Is A Little Rusty. Ik deelde in dat artikel al dat er nóg een kleurtje in deze collectie zat die ik graag wilde hebben, maar dat ik nog twijfelde of ik die ging aanschaffen. Precies zoals ik al had verwacht deed ik deze aankoop een week later, want het kleurtje bleef maar in mijn hoofd zitten. Dan blijft er maar één optie over; kopen!

Hoe de kleur 'My Italian Is A Little Rusty' heel opvallend en aanwezig was is Falling For Milan precies het tegenovergestelde. Falling For Milan is een lichtbruine kleur met een bijna metallic shimmer. Ik vind het lastig om precies te omschrijven welke kleur shimmer er in dit lakje zitten, want in elk licht is hij weer anders.

Als je hem op het eerste oog ziet is het een hele subtiele, bruine kleur met een kleine glans. Van dichterbij is de finish een stuk spectaculairder, zeker wanneer je het kleurtje in de zon houdt. In het ene licht zijn de shimmers goud en brons, en in het andere licht neigen ze weer meer naar oranje.

Ondanks de warme shimmers blijft de lak op zich vrij koel, waardoor hij heel goed bij mijn huidskleur aansluit en zorgt voor een rustige uitstraling. Hij is niet gelijk opvallend, maar als je beter kijkt zie je toch dat het een hele mooie en unieke lak is. Dat is ook precies wat ik hier zo mooi aan vind; het lakje is echt 'the best of both worlds'.

Omdat ik tegenwoordig niets anders meer gebruik dan de Infinite Shine lakken van OPI kocht ik dit lakje vanzelfsprekend ook in deze uitvoering. Ik heb het al vaker gezegd, maar mocht je nog twijfelen; schaf die base- en top coat aan en trakteer jezelf op deze lakken van OPI. Je zult echt zien hoeveel beter deze lakken blijven zitten dan reguliere nagellakjes. Ik heb het kleurtje nu zo'n acht dagen op mijn nagels en van een afstandje ziet het er nog steeds bijna uit alsof ik het net heb aangebracht. Her en der begint de lak natuurlijk wat te chippen, maar na acht dagen vind ik dat geen enkel probleem!

Mocht je dit kleurtje net zo mooi vinden als ik; sla je slag! Ik ben in ieder geval erg blij met deze aanwinst in mijn collectie en ben vooral erg benieuwd wat jullie op dit moment op je nagels dragen!

OPI | Falling For Milan Infinite Shine - €19.95
'' Welke kleur draag jij momenteel op je nagels?

2 opmerkingen

  1. Wat een prachtig kleurtje voor de herfst.Ik draag momenteel ook echt een warm & herfstig kleurtje: "Red Rock" van ORLY.

    BeantwoordenVerwijderen