OPI | My Italian Is A Little Rusty

OPI lanceerde onlangs weer een fantastische nagellak collectie; Muse of Milan. Een collecte van twaalf fantastische kleuren, uitgebracht in zowel de reguliere- als Infinite Shine formule. Ik kon één van deze twaalf prachtige kleuren niet weerstaan; My Italian Is A Little Rusty. Deze bijzondere kleur moest mee naar huis! Ik koos daarbij voor de Infinite Shine formule en deel deze vandaag met jullie.
Terwijl ik de keuze voor 'My Italian Is A Little Rusty' al had gemaakt twijfelde ik nog ontzettend over een tweede kleurtje; Falling For Milan. Op het moment van schrijven twijfel ik nog steeds over deze fantastische kleur en heb ik zo'n idee dat hij nog wel eens per ongeluk in mijn winkelmandje zou kunnen belanden. Mocht dat gebeuren houd ik jullie natuurlijk op de hoogte!

Voor nu heb ik het bij één lakje gelaten; My Italian Is A Little Rusty. Deze nagellak sprak mij gelijk aan door de unieke kleur. Op zich lijkt hij misschien niet héél bijzonder; er zitten bijvoorbeeld geen speciale glitters of shimmers in. Juist daarom vind ik de kleur des te specialer; hij trekt in zijn eenvoud volle zalen. Het is een roestbruine/oranje kleur die ik nog niet eerder heb gezien en ook nog niet eerder in mijn collectie heb gehad. 

In het flesje is deze kleur al prachtig, maar op de nagels is hij nog veel mooier. Deze 'rusty' kleur zit net een beetje tussen bruin en oranje in. Het verschil tussen het aanbrengen van één of twee laagjes is bij dit lakje ook aardig groot; bij één laagje neigt de kleur meet naar oranje, terwijl hij na het tweede laagje echt meer naar bruin neigt. Beide prachtig en in principe kun je hier ook zelf een keuze in maken. Het kleurtje dekt namelijk al goed genoeg met één laagje, maar voor de langdurigheid breng ik zelf altijd een tweede laagje aan. Mocht je het lakje nu mooier vinden met één laagje zou je daar natuurlijk ook voor kunnen kiezen!

Wat mij betreft is dit een prachtige kleur die je echt in je collectie moet hebben. Hij doet mij denken aan herfst, pumpkin spice lattes en de bladeren die straks langzaam weer van de bomen gaan afvallen. Ik ben spontaan in de herfst stemming; grappig hoe één nagellakje dat met je kan doen!

Omdat OPI tegenwoordig lakjes in zowel de reguliere- als Infinite Shine formule uit brengt kan ik mij voorstellen dat je daardoor een beetje gaat twijfelen. Op zich is de kwaliteit van de reguliere OPI lakjes al erg goed, maar als ik je moet adviseren zou ik je toch aanraden om voor de Infinite Shine formule te gaan. No spon, want ik koop (bijna) al mijn OPI lakjes zelf. Zo schafte ik ongeveer een jaartje geleden de Infinite Shine Base + Top Coat aan en ben ik inmiddels verkocht. Het is echt een gel-achtige formule qua langdurigheid, alleen blijft de lak net zo dun als een reguliere nagellak. Het is even een investering omdat je ook gelijk de Base + Top Coat nodig hebt, maar als je die eenmaal hebt kun je er ook héél lang mee vooruit.

OPI | My Italian Is A Little Rusty Infinite Shine - €19.95
'' Wat vind jij van de nieuwe OPI Muse of Milan collectie?

8 opmerkingen

 1. Teresa Palm07-09-2020 10:27

  Wat een prachtige foto's! En echt een prachtige kleur nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi warm kleurtje. Ik ben nog niet helemaal overgeschakeld naar hersft nagellak, al draag ik nu Kaf-tan van essie (wel uit de zomercollectie) dat ook een warme en spicy kleur is 😊.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh heerlijk, ook een prachtige kleur inderdaad! :)

   Verwijderen
 3. wauw dit is echt een prachtige kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa, love OPI nagellak! En helemaal met je eens, juist zo'n eenvoudige kleur is soms echt alles wat je nodig hebt. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Niet echt mijn kleur maar wel een heel mooi kleurtje voor het najaar

  BeantwoordenVerwijderen