& Other Stories Humlegården Body Wash

 

Ik heb inmiddels al best wat producten van & Other Stories geprobeerd, en tot noch toe was ik eigenlijk altijd heel erg te spreken over deze producten. Vanaf 1 september werd er weer een nieuwe lijn van & Other Stories gelanceerd; negen verschillende producten in drie geuren. Alle producten zijn vegan én zorgvuldig samengesteld met natuurlijke ingrediënten. Ik testte één van de nieuwe body washes en deel mijn ervaring vandaag met jullie!

Voordat ik begin met de body wash wilde ik ook nog even delen dat de flessen gemaakt worden van gerecycled PCR-plastic. Dat is bovenop het feit dat de producten helemaal vegan zijn helemaal fijn! Daar worden we namelijk allemaal blij van.

In totaal heeft & Other Stories drie nieuwe, minimalistische geuren gelanceerd: Humlegarden, Lärkstaden en Fjäderholmorna. De gekozen ingrediënten in deze producten staan voor de beautyexperts van & Other Stories bekend om hun krachtige, hydraterende eigenschappen én hun verzorgende en voedende kenmerken.


Het klinkt allemaal veelbelovend, dus wat mij betreft is het tijd om hem gewoon te gaan testen! Dat heb ik dan ook inmiddels gedaan, want toen deze binnen kwam kon ik natuurlijk niet langer wachten. Ik werd hier gelijk mega nieuwsgierig naar!

Allereerst natuurlijk de verpakking; wat is hij leuk! Ik heb al eerder gezegd dat ik de minimalistische stijl van dit merk erg mooi vind. Ook bij dit product is dat het geval. Het is een beetje een apothekersfles met daarop een witte dop en het witte label waar & Other Stories altijd graag gebruik van maakt. Simpel, clean; I like it!

Het echte pareltje is toch wel de geur van de body wash, want wat is hij lekker! Zoals ze het zelf al omschreven is het een hele minimalistische geur. Desondanks is hij toch aanwezig en lekker fris. Het doet mij denken aan een standaard zeep geur, maar dan met een vleugje linnen. Daarmee bedoel ik dan zo'n typische katoen-linnengeur, zoals je ze ook vaak in kaarsen ruikt.


Een hele fijne geur, zeker met de warme dagen waar we de afgelopen tijd mee te maken hebben gehad, en nog steeds hebben. Ik heb hem dan ook gelijk getest toen ik hem een paar dagen geleden binnen kreeg, en ik ben enthousiast! De geur is lekker, hij schuimt goed én mijn huid voelt heel fijn aan. Vooral mijn benen en armen worden heel erg blij van deze body wash.

Het is & Other Stories weer goed gelukt om mij tevreden te maken. Ik ben nu des te nieuwsgieriger naar de andere twee geuren geworden, wat mij betreft is het tijd dat er een filiaal van dit merk word geopend in een stad als Enschede. Zo kan ik er namelijk ook af en toe eens naar binnen stappen om de heerlijke producten te ruiken!

& Other Stories Humlegården Body Wash - €19.00
'' Heb jij al eens iets van & Other Stories geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Ik heb gelezen over de nieuwe geurlijnen en ben benieuwd! Deze lijkt me heerlijk fris ruiken.

    BeantwoordenVerwijderen