& Other Stories Paris Atelier Nail Polish


Als er nagellakjes bij mij binnen komen maakt mijn hart toch altijd even een extra sprongetje; de liefde voor nagellak is er toch nog altijd! Ik mocht van het prachtige merk & Other Stories weer twee kleurtjes ontvangen, dit keer uit de Paris Atelier lijn. Deze lijn kende ik zelf nog niet (ik heb tot nu toe alleen één lakje uit de reguliere lijn geprobeerd), maar maakte mij wel erg nieuwsgierig. Benieuwd welke twee kleurtjes ik mocht ontvangen? Lees dan snel verder!Voordat ik begin met de kleurtjes; wat zitten ze in prachtige doosjes! De doosjes zien er heel stylish uit door de bruin-grijze verpakkingen met daarop de goudkleurige tekst en afbeelding. Zo'n paardenbloem vind ik altijd iets magisch uitstralen; ik houder van!

Naast de kartonnen verpakking vind ik ook de vormgeving van het flesje erg mooi. De reguliere collectie heeft ronde flesjes met een effen, witte dop; deze lakjes zijn wat gestroomlijnder en hebben een vierkante, zwarte dop. Op de flesjes is er wederom gekozen voor een gouden opdruk en dat ziet er in mijn ogen gelijk chique uit!


Ik ontving twee kleurtjes, welke dan ook gelijk totaal verschillend zijn. Links een warme tint (Safi Crush) en rechts een koele tint (Palace Bahia). Op het eerste gezicht geen kleurtjes die ik zelf snel zou dragen of aanschaffen, maar soms kan je juist dan goed worden verrast door zo'n kleur!

Wat betreft de dekking werd ik in ieder geval gelijk verrast; Safi Crush is echt prachtig! Hiervan heb ik op bovenstaande foto maar één laagje aangebracht, en dat is ook voldoende om hem volledig te laten dekken. Hij is in het flesje iets meer groenig, maar op de nagels neigt hij juist weer meer naar geel. Daar ben ik blij om, want als ik hem zo zie vind ik hem nog niet eens zo gek!

Palace Bahia is daar in tegen iets minder dekkend, terwijl ik juist andersom had verwacht. Meestal dekt een lichte kleur minder goed dan een donkere, maar bij deze lakjes is dat niet het geval. Op bovenstaande foto heb ik van deze lak drie laagjes aangebracht, maar zoals je kan zien dekt hij een beetje vlekkerig. 


Palaca Bahia is niet helemaal mijn ding, maar over Safi Crush ben ik verrassend enthousiast! Deze gele kleur overtuigde mij in het flesje niet helemaal, maar op de nagels een stuk meer! Ik denk dat deze kleur vooral fantastisch staat als je een wat getintere huid hebt, of lekker een beetje gebruind bent door de zon!

 & Other Stories Paris Atelier Nail Polish - €9.00 per stuk.
'' Voor welke van deze twee kleurtjes zou jij gaan?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen. 
Lees hier mijn disclaimer. 

7 opmerkingen

 1. Teresa Palm10-09-2020 08:35

  Het zijn inderdaad ook niet mijn kleurtjes, maar de verpakking is mooi! Fijn dat die gele zo goed dekt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Safi crush lijkt me een mooi kleurtje voor in de zomer! Die andere is inderdaad minder mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzondere kleurtjes zijn het zeker, ik heb ze ook. Ik vind Palace Bahia juist super mooi en Safi Crush weer iets minder draagbaar (voor mezelf dan) 😂.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig zeg! Zo zien we maar weer hoe smaken verschillen. :)

   Verwijderen
 4. Wist helemaal niet dat ze nagellak hebben. Ik vind het blauwe kleurtje erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen