Charlotte Tilbury Jewel Pot - Pillow Talk


Een merk waar ik ontzettend dol op ben, maar eigenlijk maar weinig van koop is toch wel Charlotte Tilbury. Dit prachtige merk past helemaal in mijn straatje als we kijken naar de vormgeving en de prachtige producten die zij uitbrengen. Zo af en toe vind ik dat ik mijzelf best mag trakteren op iets van dit fantastische merk, en dat is precies wat ik onlangs heb gedaan! Ik kocht één van de nieuwe Jewel Pots en deel deze vandaag met jullie.


Voordat ik het daadwerkelijke product überhaupt nog maar zag was ik al enthousiast. Natuurlijk had ik dit product al via de website gezien (daar heb ik hem ten slotte ook moeten bestellen), maar in het echt is hij toch nog net een stukje mooier dan op de foto.

Deze prachtige Jewel Pot komt allereerst in een lichtroze doosje met shimmers en glitters. Dit doosje waant mij gelijk in Kerst sferen; deze serie zou perfect zijn voor Kerstmis! Dat is echter niet het geval, dit is simpelweg een extra collectie van Charlotte Tilbury.

Dat maakt het niet minder leuk, want wat een pareltje is dit! Als je het doosje opent komt dit schattige, kleine potje tevoorschijn. Opvallend door de rosé gouden rand én natuurlijk die prachtige, geslepen dop. Hier zie je tientallen roze glittertjes én natuurlijk het logo van CT.


Hoewel de verpakking al genoeg overtuiging is om het product aan te schaffen zit er in de binnenkant ook nog een pareltje. De kleur van de oogschaduw is bijna identiek aan de dop en daardoor is het echt perfect om hem terug te vinden in je stash. Niet dat je dit pareltje in een random lade wilt gooien, daar is hij stiekem veel te mooi voor!


En dat is hij niet alleen in de verpakking, maar ook in de werkelijkheid! In totaal zijn er twee van deze nieuwe Jewel Pots uitgebracht; Walk of No Shame en Pillow Talk. De bekende kleur Pillow Talk kennen we denk ik -bijna- allemaal inmiddels wel, en mijn keuze was dan ook snel gemaakt.

Ondanks dat ik voor Pillow Talk koos is Walk of No Shame ook een prachtige kleur, deze is alleen wat donkerder. Omdat ik dit soort producten het liefst op het bewegend ooglid gebruik koos ik natuurlijk voor de lichtste variant.

Dat is ook precies hoe ik hem graag gebruik; over het bewegend ooglid en in de binnenste hoekjes van mijn ogen. Doordat het product echt een crème structuur heeft is hij eenvoudig met je vingers (yes, I said it), óf met een plat kwastje aan te brengen. Ik vind het zelf het fijnste met een klein kwastje -dat is toch net wat preciezer- maar het is ook een product wat je echt eenvoudig met je handen kunt aanbrengen.

Dat aanbrengen gaat dan ook ontzettend simpel; hij glijdt echt fantastisch over je ooglid. Hij dekt egaal, laat geen glitters los en zorgt voor een fantastisch resultaat. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit echt een pareltje is, eentje waar ik heel erg blij mee ben!

Het enige nadeel? De prijs! Het is niet zo dat hij écht onbetaalbaar is, maar het is toch een flinke prijs voor één oogschaduw. Plezier zal je er echter zeker van hebben, dus zo af en toe vind ik het geen probleem om mijzelf op zo'n mooi item te trakteren.

Charlotte Tilbury Jewel Pot - Pillow Talk - €29.00
'' Heb jij producten van Charlotte Tilbury in je collectie?

6 opmerkingen

 1. Alle producten van dit merk zijn geweldig, ik heb er ook een lipstick van waar ik geen genoeg van kan krijgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige kleur! Heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er echt amazing uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke mooie producten van Charlotte Tilbury! Dit is ook weer echt een plaatje. Pillow talk producten zijn sowieso mijn favoriet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeeh wat een mooie kleur! Ik ben ook helemaal dol op Charlotte Tilbury, zeker de Pillow Talk kleur hihi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehlala, ik ben gek op dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen