Finaste armbanden + Kortingscode


Een paar weken geleden liet ik jullie de twee nieuwe kettingen die ik van Finaste mocht ontvangen zien. Twee prachtige exemplaren, welke ik inmiddels al met regelmaat heb gedragen. Die twee kettingen waren niet de enige items die ik mocht ontvingen; ik ontving ook nog eens twee prachtige armbanden. Deze leuke armbanden laat ik vandaag aan jullie zien, én ik deel weer een fijne kortingscode.


Net als bij de kettingen die ik bij Finaste uitkoos, koos ik wederom voor goudkleurige sieraden. Gouden sieraden heb ik inmiddels in overvloed, maar als het om armbanden gaat had ik nog niet één exemplaar in deze kleur. Daar heb ik gelijk verandering in gebracht door twee prachtige armbandjes uit te kiezen.

De eerste armband die er voor mij gelijk uitsprong was de 'Gepersonaliseerde armband twee initialen'. Ik ben gek op items met een persoonlijke touch, dus dit armbandje viel gelijk in de smaak. Ik koos hierbij voor de eerste letter van mijn voornaam (K) en de eerste letter van mijn achternaam (M), onderbroken door een '|' teken. Deze initialen zijn gegraveerd op een rond plaatje.

Dit ronde plaatje is bevestigd aan een dun armbandje, waardoor het contrast erg mooi is. Het plaatje zelf is namelijk wat grover (hij is vrij dik), wat weer goed wordt gecompenseerd door het dunne en sierlijke armbandje. Een heel mooi exemplaar!
Omdat ik het leuk vind om meerdere armbandjes tegelijk te dragen, koos ik ook nog voor een tweede armband. Deze is niet gepersonaliseerd of gegraveerd, maar is daardoor niet minder mooi. Dit is de schakelarmband 'Mixed Chain'. Zoals de naam het al zegt bestaat deze uit verschillende soorten schakeltjes.

Om te kunnen matchen met het andere armbandje koos ik ook hier voor goud, al zijn de beide sieraden ook beschikbaar in zilver. Ook zeker mooi, maar omdat ik al héél veel zilveren armbandjes heb koos ik dit keer voor goud.

Ik ben weer helemaal enthousiast over mijn nieuwe sieraden. Omdat ik zo enthousiast ben deel ik graag nog eens mijn kortingscode met jullie; met de code ELEGANTIC krijg je namelijk 15% korting op het gehele assortiment, met uitzondering van reeds afgeprijsde producten.

Armband met initialen - €29.95
Schakelarmband - €14.95

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Ik vind vooral die met de initialen erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie armbandjes! Mooi subtiel, maar toch wel bijzonder. Leuk ook dat je jouw initialen erin kon zetten! :)

    BeantwoordenVerwijderen