Frudia Hand Creams - Peach, Coconut & Shea Butter


Er zijn geen dingen die ik op dit moment écht verzamel, maar ik ben wel een flinke hoarder als het gaat om handcrèmes en handgels. Dat heb ik altijd al gehad; schone en vooral zachte handen vind ik namelijk ontzettend prettig. Ik ontving onlangs een prachtig pakketje van de webshop Little Wonderland, met daarin een aantal producten van Frudia; voor mij een nieuw merk. In dat pakketje zaten onder andere deze drie handcrèmes, welke ik vandaag graag met je deel!


Coconut: in totaal shop je op de website van Little Wonderland maar liefst tien verschillende geuren handcrème. Genoeg keuze voor iedereen, toch? Ondanks dat ze mij eigenlijk allemaal wel erg lekker leken koos ik mijn drie favorieten uit. Die eerste favoriet is coconut, en ik denk dat de reden waarom geen uitleg nodig heeft.

Ik vind het altijd grappig dat de liefde voor kokos niet voor iedereen weg is gelegd. Het is echt echt een gevalletje 'Hate it or love it'. Niet alleen qua geur, maar ook qua smaak. Zelf ben ik ''gezegend'' met de liefde voor kokos, en dan voor zowel geur als smaak.

Helaas smaakt deze handcrème niet naar kokos -ook niet geprobeerd overigens, zou ik ook niet aanraden ;)- maar ruikt hij er wel naar! Het is een hele subtiele, zachte kokosgeur met een vleugje vanille. Hierdoor is hij net iets zoeter dan de meeste kokosgeuren die ik tot nu toe heb geroken. Echt een héle fijne geur, als je natuurlijk net als ik fan bent van kokos!


Peach; mijn favoriete kleurtje; roze! Ook gelijk in combinatie met één van mijn favoriete geuren, en dat is natuurlijk perzik. Perzik en mango vind ik allebei heerlijk, en hoewel ze beide in het assortiment hebben besloot ik te kiezen voor perzik. Deze geur is meestal net iets zachter en valt daarom vaak net wat beter in mijn straatje.

Deze handcrème ruikt precies zoals hij heet; perzik! Meer kan ik er niet van maken, wat ook helemaal niet hoeft. Ik vind de geur heerlijk, evenals de verpakking! De verpakkingen van de Frudia producten zijn allemaal ontzettend leuk, maar deze handcrème tubes vind ik toch wel hun leukste product.

Het zijn schattige, kleine tubes in vrolijke kleurtjes. Die vrolijke kleurtjes worden gesierd met vrolijke illustraties die precies aansluiten bij de geuren. Door de combinatie van kleur en illustratie weet je zonder al te veel moeite te doen al precies welke geur je bij de hand hebt; ideaal!


Shea Butter; last but -definitely- not least; shea butter! Ik denk dat dit zo'n typische geur is waar iedereen wel van houdt, of in ieder geval bijna iedereen. Ik val daar zeker onder, want wat is ook deze geur weer fijn! Deze shea butter geur is iets minder zoet dan de meeste shea butter geuren die ik al heb geroken, maar daardoor zeker niet minder lekker.

De sterkte van de geuren is wat mij betreft precies goed, ook wanneer je de crèmes hebt aangebracht op je handen. De substantie is niet ontzettend dik, maar tegelijkertijd ook niet heel dun. Het zit er precies een beetje tussenin! Meestal trekken die wat dikkere crèmes ook minder goed in, maar bij Frudia heb ik daar geen enkele last van.

De crèmes trekken snel in, ruiken heerlijk én voelen na de tijd niet plakkerig aan. Ik gebruik altijd een handcrème voor het slapen gaan en breng hem dan lekker dik aan, zodat hij de hele nacht de tijd heeft om mijn handen te voeden. Als ik 's ochtends wakker word voelen mijn handen heerlijk zacht aan; precies wat ik verwacht van een handcrème.

Het is echt waar, maar ik heb simpelweg niets aan te merken op dit product. Ik ben enthousiast en kan je zeker aanraden eens te kijken of er een geur voor je tussen zit!

Frudia Hand Creams - €3.59 per stuk.
" Welke van deze geuren lijkt jou het lekkerste?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. These sound absolutely amazing! The packaging is so darn cute I would almost want to eat them! xo ANN

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou ook zeker voor de kokosgeur gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm..vooral die coconut lijkt me lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie verpakking, ze zien er goed uit! Je hebt er een toffe review van gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zien er fijn uit! Ik zou denk ik voor de kleur van de roze tube vallen en die dan kopen, haha. Het uiterlijk van de tubes vind ik echt heel mooi. Had niet verwacht dat er zo´n vriendelijk prijskaartje aan zou hangen!

  BeantwoordenVerwijderen