Frudia My Orchard Peach Body Wash


Eind vorige maand maakte ik kennis met een -voor mij- nieuw merk; Frudia. Een Koreaans skincare merk met onder andere heerlijke handcrèmes (lees mijn review hier). Naast handcrème verkoopt dit merk nog véél meer mooie producten, waarvan ik er nog één mocht testen. Ik testte de afgelopen tijd ook deze My Orchard Peach Body Wash en deel deze vandaag met jullie.

Bij het openen van het pakketje viel mij gelijk op wat een joekel van een fles het is. De fles bevat 350 ML, maar lijkt nog vele malen groter doordat hij heel breed is. Daardoor neemt hij ook iets meer ruimte in op je doucheplankje. Gezien ik nooit héél veel items tegelijk op mijn plankje neer zet, is dat voor mij niet zo'n probleem. 

Want ondanks dat hij wat groter is -is hij niet lomp om te zien. Het is een perzik roze fles met intens schattige illustraties van perzikjes. Deze illustraties komen je wellicht bekend voor; ze stonden namelijk ook op de perzik handcrème die ik in mijn vorige Frudia review deelde. De handcrème en douchegel zijn overigens ook een ontzettend schattige combinatie als mini gift set bijvoorbeeld.


Genoeg over die leuke flacon; tijd om het product zelf te proberen! Omdat ik de perzik handcrème al had geroken wist ik al een beetje wat ik kon verwachten, al had het natuurlijk ook altijd gekund dat de douchegel toch anders rook. 

Wat betreft de geur ruikt hij exact hetzelfde (het is simpelweg een heerlijke, zoete perzikgeur), alleen is de douchegel iets sterker. Dat vind ik persoonlijk erg prettig. Ik vind het namelijk heel fijn als ik de douchegel na het douchen nog een beetje op mijn huid ruik.

In de douche zelf ruik je hem in ieder geval héél erg goed. Hij vult gelijk de badkamer met een heerlijke, zoete geur. De douchegel schuimt goed en voelt verrassend zacht aan als ik hem over mijn lichaam verdeel. Ik doe dat zelf altijd het liefste met een spons, om extra veel schuim te creëren. 

Na het afspoelen voelt mijn huid weer fris en fruitig -letterlijk ;)-. Helaas ruik ik hem na het douchen niet meer terug op mijn huid, maar de geur hangt nog wel een tijdje in de badkamer. Ook niet verkeerd!

Kortom is dit een heerlijke douchegel van Frudia, een merk waar ik langzaam steeds enthousiaster over aan het worden ben! Ik zag alweer een heleboel nieuwe producten van dit merk in de webshop van Little Wonderland en ik kan je zeker aanraden om zelf ook eens kennis te maken met Frudia!

Frudia My Orchard Peach Body Wash - €9.09
" Wat is jouw favoriete douchegel?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

3 opmerkingen

 1. Natascha - Beautyopinie23-10-2020 09:09

  Ik ben gek op Koreaanse skincare maar deze kende ik nog niet. Klinkt goed, ga ik onthouden! Mijn favoriete all time merk voor onder de douche blijft toch Rituals denk ik :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi flesje! Ik ben de laatste tijd helemaal fan van de Nature cocoon shower Luscious tonka van Weleda, die ruikt echt verrukkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De verpakking ziet er alleen al prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen