Love Moschino Borsa Crossbody Tas

Omdat we de afgelopen tijd een stuk minder weg kunnen is er één specifiek item waarvan ik er plots een stuk minder aanschaf; tassen. Ik heb er ten slotte al zoveel, en als je ze minder kunt gebruiken denk je er ook minder snel aan om ze aan te schaffen. Des te leuker was het om weer een prachtige, nieuwe tas te mogen ontvangen. Ik kan dan ook niet wachten tot ik deze -hopelijk snel- kan gaan gebruiken.

Mijn nieuwe tas is van het merk Love Moschino, een merk waar je ongetwijfeld al eens eerder van hebt gehoord. Love Moschino is onderdeel van Moschino, alleen is dit het meest betaalbare label van het merk. Dat klopt, want de tassen van dit merk zijn ontzettend goed betaalbaar. Dat in tegenstelling tot de ongelofelijke prijskaartjes die aan de reguliere tassen van Moschino hangen. Dan ga ik zelf over het algemeen toch liever voor een vriendelijk geprijsd exemplaar als deze! 

Ondanks dat de tasjes goed betaalbaar zijn zien ze er absoluut niet goedkoop uit; in tegendeel. De tas heeft een eenvoudige vorm, maar is zeker luxe afgewerkt door het mooie patroon. 

Ik ontving deze crossbody bag in de kleur taupe en dat is wat mij betreft echt een prachtige kleur voor de herfst- en wintermaanden. In die maanden draag ik toch wat minder roze. Ja echt, je zou het haast niet geloven. Mijn wintergarderobe bestaat grotendeels uit wit, beige en bruin. Deze tas in de kleur taupe blend daar helemaal bij in!


De kleur taupe wordt gecombineerd met mijn favoriete kleur hardware; goud. Hoewel ik ook zilver niet verkeerd vind ga ik de laatste tijd toch sneller voor goud. Zilver is namelijk een koele tint, goud is daar in tegen weer een warme tint. Prachtig in combinatie met de juist wat koelere kleur taupe! Zo krijgt het tasje toch nog een redelijk warme uitstraling.

Het tasje is 22x6x12 cm en dat betekent dat er genoeg in past, maar tegelijkertijd is het geen enorme tas. Dit soort kleine tasjes neem ik graag mee als ik een middagje ga winkelen. Over winkelen gesproken; ik kan niet wachten tot dat allemaal weer mogelijk is! Ons jaarlijkse tripje naar Amsterdam gaat hem dit jaar waarschijnlijk niet meer worden, maar hopelijk zijn we volgend jaar weer van de partij. 

Als ik een middagje ga shoppen neem ik eigenlijk weinig mee; mijn portemonnee en mijn telefoon. Die twee passen makkelijk in dit tasje, en als je wilt kun je zelfs nog een lipstick/lipgloss, een parfummetje en/of een handcrème kwijt, of natuurlijk een extra katoenen tasje om je geshopte aankopen in te vervoeren. Dat laatste vind ik zelf ook erg handig, en opgevouwen past zo'n tasje er prima bij!

Ik ben heel enthousiast over mijn nieuwe tasje en kan (zoals ik al zei) niet wachten om hem lekker gaan te gebruiken. Voor nu blijft hij nog eventjes in de kast staan, maar als het zover is kan ik er des te meer van gaan genieten!

'' Welke soort tas gebruik jij het liefste?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen