Nieuwe posters van Poster Store + Kortingscode


Ik ben gek op het doorvoeren van kleine veranderingen in huis, het liefst het hele jaar door! In de woonkamer doe ik dat het minste, maar onlangs is deze ruimte ook weer aan de beurt gekomen! Door het vervangen van de posters en lijsten aan de muur creëerde ik een gehele, nieuwe look. Omdat wij in onze woonkamer een roze thema hebben koos ik twee liefdevolle posters uit via de website van Poster Store, welke ik vandaag met jullie deel!

Het kiezen van de posters vind ik altijd onwijs leuk, maar tegelijkertijd ook best lastig. Er is namelijk zó ontzettend veel keuze! Ik heb het geluk dat roze de laatste tijd steeds populairder word in interieurs, waardoor er voor mij nóg meer keuze is.

Om de keuze te vergemakkelijken kun je via de website van Poster Store heel eenvoudig filteren. Dat vind ik zelf altijd heel fijn bij webshops; zo creëer je een stuk sneller overzicht. Posters met groen of blauw zijn namelijk mooi, maar niet wat ik zoek. Ik filter daarom op 'Roze' en neem ook een kijkje onder de rubriek 'liefdevolle posters'. Dat is namelijk de stijl waar wij voor zijn gegaan; romantisch.

Extra leuk om te weten; Poster Store voegt iedere dinsdag een nieuwe collectie toe! Mocht er dus nu niets voor je tussen zitten -wat ik mij al haast niet kan voorstellen ;)-, dan is de kans groot dat er als nog binnen korte termijn iets online komt wat je wél leuk vindt. 


Voordat ik mijn keuze maakte nam ik via de website van Poster Store ook nog vlug een kijkje onder het kopje 'Inspiratie'. Hier kun je namelijk ontzettend veel toffe sfeerbeelden vinden waarin de posters van deze shop zijn gebruikt. Op deze pagina zie je voornamelijk veel fotowanden, en hoewel ik dat ook heel gaaf vind ben ik zelf gegaan voor iets wat rustiger; twee lijsten met twee posters.

Zo'n fotowand is natuurlijk heel gaaf, maar wel iets drukker. Op onze slaapkamer heb ik wel een mini fotowand (drie lijsten), maar in de woonkamer houd ik van iets eenvoudigers. Na een drukke dag vind ik het heerlijk om in een rustig interieur thuis te komen.

Om die rust goed te kunnen behouden koos ik voor twee eiken lijsten in de maat 50x70 cm. In principe zouden ze boven onze bank nóg groter kunnen, maar zelf vind ik ze op deze manier precies goed. Niet te opvallend, maar toch opvallend genoeg om een statement te maken!Ondanks dat de keuze lastig was hoefde ik uiteindelijk niet heel lang na te denken over mijn keuze; ik koos voor een poster met roze rozen én een poster met een print van een fantastisch balkon. Ook op deze poster zijn er bloemen verwerkt, waardoor de poster toch een subtiel, roze detail krijgt.

De posters zijn geprint op duurzaam papier, wat ik zelf een groot voordeel vind! Het 'glas' in de lijsten is plexiglas en dat is ook nog eens onwijs handig. De levertijd van de posters is ongeveer een week, wat komt doordat de posters en lijsten vanuit het buitenland verzonden worden!

Ik ben in ieder geval ontzettend blij met mijn posters en ben vooral heel erg nieuwsgierig welke stijl jullie in de woonkamer hanteren. Mocht je net zo enthousiast zijn als ik, en wil je gelijk met de inrichting van je huis aan de slag? Met de code elegantic35 krijg je tot en met 13 november 35% korting op je gehele bestelling (met uitzondering van de selection collectie).

'' Welke stijl hebben jullie in de woonkamer?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Prachtige posters, ze staan heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi interieur heb je zeg! Die prachtige posters passen er goed bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh, mooie posters heb je uitgekozen! Ik ga ook wat posters shoppen, dus fijne inspiratie dit! :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen