PERSBERICHT | Nanolash - Wimperserum


Wekelijks krijg ik tientallen persberichten in mijn mailbox, wat natuurlijk hartstikke leuk is! Ik vind het altijd leuk en vooral interessant om te zien wat er allemaal op de markt is en wat er binnenkort weer nieuw uitkomt. Collecties, nieuwe merken of nieuwe producten! Zo kreeg ik onlangs een persbericht over Nanolash, een nieuw wimperserum die je wimpers beloofd te verlengen met 50%, binnen 30 dagen!

Met Nanolash ben je eén stap verwijderd van perfecte wimpers. Volgens het merk is een maand genoeg voor een makeover waar je altijd van gedroomd hebt!

De voordelen van Nanolash op een rijtje:
- door oogartsen getest en klinisch bewezen
- verstevigen en verlengen wimpers na vier weken van gebruik
- top ratings van tevreden klanten over de hele wereld
- de beste oplossing voor gevoelige ogen

Dat laatste maakte mijzelf vooral erg nieuwsgierig; ik heb namelijk een gevoelige huid én vooral hele gevoelige ogen. Dit komt doordat mijn ogen vrij droog zijn, waardoor een verkeerde mascara of eyeliner al heel vervelend zijn. Dit soort serums zijn dan vaak extra lastig, maar bij deze variant van Nanolash zou je daar dus geen last van moeten krijgen!

Aanvullende informatie:
Dankzij de nieuwste technologie en jaren van klinische en dermatologische tests is Nanolash eindelijk werkelijkheid geworden. Het unieke wimperserum is nu onvervangbaar in de make-uptas van de vrouw.

Het actieve serum zal enorme verbeteringen aanbrengen aan de lengte van jouw wimpers, de dikte en de kracht. De natuurlijke en veilige samenstelling van Nanolash zorgt niet alleen op een dagelijkse basis voor de wimpers, maar helpt ook om ze dikker, compacter en voller te laten groeien.


Hoe werkt het?
Tot slot; hoe werkt het? De Nanolash is eenvoudig aan te brengen met het precieze borsteltje. Zorg voor het aanbrengen dat de huid make-up en oogcrème-vrij is. Breng het product precies aan waar de wimpers de huid raken, net zoals je zou doen met eyeliner. Na een paar seconden wordt het serum opgenomen.

Nanolash geeft op hun website aan dat de methode van deze wimper simulant volledig veilig is én geen allergische reacties of huidirritatie veroorzaakt. Omdat het een vloeistof is die toch in aanraking komt met je oog vind ik dat prettig om te lezen; het laatste waar je zin in hebt is een ontstoken oog.

Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden naar Nanolash en ben vooral heel erg benieuwd of jullie dit product al hebben getest!

Nanolash Wimperserum - €39.00

Dit artikel bevat betaalde promotie.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen