Pink Gellac - Almond Cuticle Oil


Ik val maar gelijk met de deur in huis; ik ben weer eens méga enthousiast. Dit keer niet over de Gellac van dit merk, maar over Pink Gellac hen nieuwste product; de Almond Cuticle Oil. Een nagelriemolie met amandelgeur -hoe raad je het ;)-, die jou gegarandeerd de winter doorhelpt. Nieuwsgierig naar dit nieuwe product? Lees dan snel verder!

Ik ben de laatste tijd weer helemaal enthousiast als het gaat om nagels. Als je mij al langer volgt weet je dat ik mijn blog ooit ben begonnen als nagelblog; het kon mij niet gek genoeg. Inmiddels draag ik bijna altijd weer een mooi kleurtje op mijn nagels en heb ik zelfs weer wat nail-art attributen onderweg om de hobby verder op te pikken. 

Bij nagels horen natuurlijk ook mooie nagelriemen; dat is toch een beetje de basis! Dit pakketje kwam dan ook als geroepen, want in mijn collectie had ik nog maar één andere nagelriem olie op voorraad.

De nagelriemolie komt in hetzelfde potje als de gellakjes van Pink Gellac, alleen is dit potje doorzichtig. Het flesje is vormgegeven met roze en bruine kleurtjes. Heel eenvoudig, maar tegelijkertijd héél erg mooi. Omdat hij zo goed bij mijn smaak past heb je deze wellicht ook al voorbij zien komen op mijn Instagram!


Ik ben gek op amandelgeur en hoopte dan ook dat de amandel in dit product lekker aanwezig zou zijn. Mijn gebeden werden op dat gebied verhoord, want wat is hij lekker! Het is een hele zoete en tegelijkertijd warme amandelgeur. Niet te overheersend, maar zeker aanwezig genoeg. Ik werd er heel enthousiast van!

Die geur blijf je ook lekker ruiken als je hem aanbrengt op de huid. Dit kun je eenvoudig doen met de brush-on applicatie, welke er voor zorgt dat je hem precies kunt aanbrengen op je nagelriemen. Masseer hem een beetje in met je vingers en wacht een paar minuutjes tot hij volledig is ingetrokken. Ik doe dit zelf altijd graag vlak voordat ik ga slapen, om vervolgens nog een handcrème aan te brengen. Een matchende handcrème van Pink Gellac zou ik ook zeker niet erg vinden (hint!).

Ik ben op het gebied van nagelriem olie best kieskeurig, maar deze van Pink Gellac bevalt mij heel erg goed. Hij is niet al te vettig en trekt relatief snel in. Zeker wanneer je hem voor het slapen gaan aanbrengt heb je totaal geen last van vettige handen. 

De geur blijft goed hangen én mijn nagelriemen beginnen er weer steeds beter uit te zien. Ik gebruik hem nu een paar dagen op dagelijkse basis en kan niet wachten om te zien wat het product nog meer voor mijn nagelriemen doet. Volgens Pink Gellac bevordert hij namelijk ook de duurzaamheid van je gellac manicure én stimuleert hij de groei van je nagels. Klinkt goed!

Pink Gellac - Almond Cuticle Oil - €7.00
'' Gebruik jij graag een nagelriem olie?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

4 opmerkingen

 1. Het klinkt als een heel fijn product, ik hou ook altijd van de geur van amandel. Ik heb ook van soort olie'tjes in huis, maar eigenlijk gebruik ik ze te weinig. Handcrème gebruik ik wel echt elke dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Handcrème gebruik ik ook erg graag! Ik ben benieuwd wat je van deze vindt. :)

   Verwijderen
 2. Ik gebruik deze ook graag, super fijne aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je prachtige foto's gemaakt zeg, heel sfeervol. Ik ben zelf ook dol op nagelriemolie en vind het echt een must om je nagels en handen goed te verzorgen. Zeker in deze tijd waarin we onze handen heel veel moeten wassen. ;)

  BeantwoordenVerwijderen