Pink Gellac Boudoir Charm Collectie


Wat is het fijn dat ik deze -prachtige- nieuwe Pink Gellac collectie eindelijk met jullie mag delen! Ik heb hem al een tijdje in huis en ik kan alvast verklappen dat dit tot nu toe mijn favoriete collectie van het merk óóit is! Dat zegt natuurlijk heel wat, want inmiddels heb ik een flinke collectie als het gaat om de kleurtjes van Pink Gellac. Ik ben heel enthousiast dat ik hem eindelijk kan delen, dus als je net zo enthousiast wordt als ik; lees dan snel verder!


Zoals we gewend zijn van Pink Gellac bestaat de collectie uit vijf nieuwe kleuren. Die kleuren zijn als volgt;

304 Radiant White: een prachtige, witte lak met subtiele gouden glitters.
305 Pearly Nude: de perfecte kleur voor iedere dag! Nude roze met een bruine ondertoon.
306 Blissed Mauve: zoals de naam het al zegt; mauve! En prachtige mauve tint met een roze ondertoon.
307 Maroon Purple: deze donkerpaarse lak veranderd heel erg als je hem aanbrengt. Met één laag is hij meer roodpaars, maar met twee lagen is hij echt donkerpaars. Een hele mooie kleur!
308 Dramatic Red: deze lak heeft een rode ondertoon, maar op de nagels is het wel echt een donkerpaarse kleur. Deze donkerpaarse kleur bevat weer subtiele, rode glitters.

Zo op het eerste oog is het natuurlijk een prachtige collectie; valt daar überhaupt over te twisten? Misschien, maar als je het mij vraagt niet. Hoewel ik niet snel naar hele donkere kleuren grijp (zoals Dramatic Red) word ik toch bijzonder enthousiast over elk van deze kleurtjes. Roze en paars doen het bij mij altijd goed!

Wat betreft de dekking van de kleurtjes hoeven we ons weinig zorgen te maken. Zoals we gewend zijn van Pink Gellac dekken alle kleurtjes met twee laagjes. De enige kleur die daar een uitzondering op maakt is Radiant White. Dit is echt een hele lichte kleur, dus als je deze in zijn eentje volledig wilt laten dekken heb je wel vijf dunne laagjes nodig.

Echter is dat niet altijd nodig, want deze kleur is juist héél mooi om over een andere kleur aan te brengen. Of als je toch wilt gaan voor een witte nagellook; breng dan eerst een laagje van een witte lak aan om daarna Radiant White er overheen aan te brengen. Doordat hij nu al een witte basis heeft heb je een stuk minder laagjes nodig. 

Maar wauw, wat een fantastische collectie is dit! Ondanks dat ik alle vijf de lakjes fantastisch vind heb ik toch weer twee favorieten; Radiant White en Pearly Nude. Deze kleurtjes ga ik de komende tijd veel dragen!

Pink Gellac Boudoir Charm Collectie - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Wat een prachtige kleuren weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie collectie en ik vind de uitstraling ook echt ge-wel-dig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie collectie is dit he!? Ik ben ook helemaal verliefd op de kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige collectie zeg! Eigenlijk zijn alle kleuren wel mijn ding :)

  BeantwoordenVerwijderen