Styletone Box Oktober + Kortingscode


Daar is hij weer; de nieuwe Styletone box! We zijn inmiddels al weer aangekomen bij de oktober box, helemaal gericht op de donkere dagen die we gaan krijgen. Styletone omschrijft deze box als een echte box voor de herfst maand en dat maakt mij natuurlijk nieuwsgierig! Net zo benieuwd wat er deze keer allemaal in zit? Lees dan snel verder!


Vitamasques Black Gold Mask - Winkelwaarde €6.77
Het eerste product in de box is een maskertje, die kan natuurlijk niet ontbreken! Dit keer is het een maskertje van Vitamasques. Vitamasques zit regelmatig in de box en daar ben ik over het algemeen heel erg tevreden over! Dit masker ken ik nog niet, maar ga ik de komende tijd zeker proberen. Extra leuk is namelijk dat dit masker echt goud bevat! 


Hot Makeup Red Carpet Ready Lipstick - Winkelwaarde €13.00
Het tweede product is er eentje van een merk die nieuw is in de Styletone Box (ik heb het althans nog niet eerder voorbij zien komen!) en dat is Hot Makeup. In de boxen zitten in totaal 7 verschillende kleuren verspreid. Ik ontving daarvan deze paarse kleur, en hoewel het geen kleur is die ik zou dragen zie ik dat de andere zes kleurtjes in de boxen wél heel draagbaar zijn. Er zitten bijvoorbeeld prachtige rood en nude tinten tussen!

Paese Nourishing Nagelolie - Winkelwaarde €29.00
Van dit product word ik dan weer helemaal blij; een nagel olie! Geschikt voor zowel de nagels als de nagelriemen. Deze heb ik natuurlijk al getest en ik kan je zeggen dat ik hem heel erg fijn vind. Hij heeft een lichte kokosgeur en maakt mijn nagelriemen een stuk minder droog. Hier ben ik heel blij mee!


Lord & Berry Cream Blush - Winkelwaarde €29.00
Dit doosje van Lord & Berry maakte mij gelijk nieuwsgierig, want dit merk ken ik natuurlijk al. Er zit regelmatig een mooi product van in de boxen, en vooral hun lipproducten vind ik erg prettig. Deze maand zit er een cream blush in. Helaas is dit ook geen kleurtje voor mij, maar ook hiervan zitten er drie kleuren in de boxen verspreid.


STYLondon Devil Eyeshadow Palette - Winkelwaarde €17.92
Last but not least het mooiste (wat mij betreft) product in de box van deze maand; een prachtig oogschaduw palete. Deze is van het merk STYLondon, ook een bekend merk in de box! Dit palette bevat 9 verschillende kleurtjes die elk verrassend goed gepigmenteerd zijn! 

En dat was hem weer; de Styletone box van oktober. Vorige maand vond ik de box niet denderend, maar deze maand ben ik weer helemaal tevreden. Hoewel de blush en lipstick geen kleurtjes voor mij zijn kan ik daar iemand anders blij mee maken; het zijn namelijk zeker mooie producten!

De Styletone box kost €15.95 per maand en deze maand heeft de box een waarde van €95.69! Extra leuk: met de code KELLYMxSTYLETONE krijg je ook nog eens €2.50 korting op je eerste box!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen