DRKS Moeder & Dochter Armbanden


We zijn inmiddels aangekomen bij de één na laatste maand van het jaar; november. November is voor mij de maand waarin ik begin met mijn Kerst aankopen, omdat ik simpelweg niet alles op het laatste moment wil laten aankomen. Ik ontving onlangs een prachtig setje, bestaande uit twee moeder en dochter armbanden. Omdat dit wat mij betreft een ontzettend leuk cadeau is voor tijdens de feestdagen wilde ik deze set graag met jullie delen.


Op de website van DRKS kun je verschillende sets met moeder- en dochter armbanden vinden. Inmiddels hebben ze keuze uit dertig verschillende soorten en zag ik zelfs een mega schattig setje met een strikje; té leuk!

Zelf heb ik gekozen voor het setje 'Charming'. Het handige bij het bestellen van de setjes is dat je zelf kunt kiezen voor de maten van de armbandjes. Op de website staat een maattabel waardoor je eenvoudig een keuze kunt maken. Ik koos voor S/M & M/L en deze zitten bij ons prima.

De Charming armbandjes zijn beschikbaar in verschillende kleurtjes, waarvan wij kozen voor de kleur 'Roze'. De kleur van de roze kraaltjes is in het echt wel helaas wat anders dan op de foto's, de armbandjes zijn in het echt namelijk lila. Iets om even rekening mee te houden!


Al met al is het een heel schattig setje van twee armbandjes, netjes geleverd in twee losse doosjes. Deze doosjes kun je indien gewenst ook nog eens laten personaliseren met een persoonlijke boodschap, om je cadeautje extra speciaal te maken.

Je shopt zo'n leuk setje voor slechts €45.00 en tijdelijk heeft DRKS 15% korting op de moeder- en dochter armbanden met de code MOEDER. De armbandjes zijn gemaakt van stainless steel en zijn nikkelvrij.

DRKS Moeder & Dochter Armbanden - €45.00
'' Wat draag jij liever; zilver of goud?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Prachtige armbanden! Ik draag het liefste zilver.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze zijn leuk zeg! Tenminste wat anders dan die cliche armbandjes die je meestal ziet. Dit zou mijn dochter van 4 leuk vinden maar als moeder kun je ze ook stijlvol combineren. tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ziet er superleuk uit zeg! Subtiel, maar toch niet saai. Mooie tip!

    BeantwoordenVerwijderen