Een cadeau doos vol Tommy Hilfiger sokken

Sokken, ik ben er gek op! Ik schreef het eerder deze week al, maar ik vind het leuk om te geven én om te krijgen. Er voelt (bijna) niets lekkerder dan een nieuw paar sokken aantrekken, toch? Voor mijn vriend mocht ik een mooie set met sokken uitkiezen om hem alvast extra vroeg te kunnen verrassen met een cadeautje. Ik koos voor deze gift set van Tommy Hilfiger en deel deze vandaag met jullie!Hoewel je tegenwoordig sokken hebt in alle kleuren van de regenboog, houdt mijn vriend het het liefste simpel. Voor hem geen sokken met felgekleurde tekeningen. Een streepje mag nog net (gelukkig!) en daarom is de doos die ik voor hem uitkoos perfect.

In deze set vind je maar liefst acht paar sokken in de kleuren donkerblauw en zwart. De doos is een combinatie van effen sokken én sokken met een klein printje, in dit geval streepjes. Ik vind zelf vooral de donkerblauw gestreepte erg mooi (deze zie je rechts), en die is bij mijn vriend inmiddels ook favoriet.

Natuurlijk is zo'n set niet alleen leuk om aan je vriend/man cadeau te geven; het is ook het perfecte cadeau voor je vader, opa of broer. Sokken draagt iedereen -denk ik ;)- en dus sla je hier de plank niet snel mee mis!

Tommy Hilfiger - Giftbox met 8 paar sokken - €49.95
'' Geef jij wel eens sokken cadeau?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

5 opmerkingen

 1. Wat tof om cadeau te doen! Dit zou mijn man heel leuk vinden voor onder zijn pakken, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige sokken. Mooi cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie set! Gaf ik mijn man afgelopen Kerst ook. Die sokken blijven ook heel erg mooi. Zien er na bijna een jaar nog steeds prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut! Mijn vriend draagt ook al jarenlang alleen maar Tommy. :)

   Verwijderen
 4. Wat een ontzettend leuk idee zo'n cadeau doos!

  BeantwoordenVerwijderen