MAC Frosted Fireworks - Firelit Kit Gold


Oh jongens, wat was ik enthousiast toen ik het persbericht van de nieuwe Kerstcollectie van MAC binnen kreeg! MAC lanceerde onlangs hun nieuwste Limited Edition; Frosted Fireworks. De Holiday collecties van dit merk zijn ieder jaar weer even prachtig, maar deze vind ik toch wel écht één van de mooiste sinds langere tijd. Ik ontving uit deze collectie de Firelit Kit in de kleur gold en deel deze vandaag met jullie.


MAC heeft in mijn hart nog altijd een speciaal plekje. Toen ik jonger was had MAC in Nederland een heel stuk minder verkooppunten dan nu. Mijn moeder nam mij dan af en toe mee naar Groningen (destijds voor ons het dichtstbijzijnde verkooppunt, ruim een uur en een kwartier rijden), waar ik dan een aantal producten kocht. Ik vermaakte mij daarna uren met het maken van foto's, het testen van de producten en natuurlijk het gebruiken er van.

Dat speciale plekje is MAC eigenlijk nooit kwijtgeraakt, al ben ik de laatste jaren wel wat minder gaan kopen. Simpelweg omdat ik zó veel heb, al word het de laatste tijd steeds moeilijker om mij weer te beheersen als ik dit soort Limited Editions zie.

De Frosted Fireworks collectie zegt al meer dan genoeg; deze prachtige collectie is vormgegeven met een soort gekristalliseerde vuurwerk 'sparkles'. Een heel bijzonder effect welke je terug ziet in zowel de producten als de bijbehorende accessoires.

Ik ontving uit deze nieuwe collectie de Firelit Kit in de kleur gold. Dit is een prachtige gift set die bestaat uit drie producten. Een toilettasje, highlighter en een kwast. 

Stiekem vind ik dan het toilettasje het allerleukste uit deze set; dat soort accessoires doet MAC altijd zó goed! Dit tasje ga ik zeker gebruiken als we een weekendje weg gaan met de camper, daarvoor is hij echt ideaal. Het is een compact maatje waar je echt je essentials in kwijt kunt.

Maar goed, uiteindelijk draait het toch een beetje om de make-upjes. Hoewel de losse blushes en highlighters in deze collectie echt een roze 'Frosted Fireworks' verpakking hebben, heeft deze highlighter dat niet. Hij komt in de klassieke verpakking van MAC; een zwart doosje met een doorzichtig dekseltje.

Je ziet toch gelijk dat deze highlighter speciaal gemaakt is voor deze collectie door het prachtige patroontje wat je er in terug ziet. Deze print geeft mij gelijk een Kerst gevoel en ik vind het zelfs een beetje zonde om hem te gaan gebruiken.


Zo'n mooi product niet gebruiken zou echter nog meer zonde zijn! En dat bleek gelijk na het swatchen, want wat een plaatje is dit! Gold is letterlijk een gouden highlighter. Hij zag er op mijn arm een beetje aan de donkere kant uit, maar wanneer ik hem gebruik blijkt dat absoluut niet het geval te zijn. De gouden shimmers passen juist mooi bij mijn koele huidskleur om mijn gezicht net wat meer warmte (en natuurlijk glow!) te geven.

Deze highlighter breng je eenvoudig aan met de bijgeleverde kwast in het setje; dit is een 143s brush. Dit is een platte, wijd uitlopende kwast die écht perfect is voor het aanbrengen van highlighter. Doordat hij breed én tegelijkertijd smal is pak je er precies genoeg product mee op en breng je eenvoudig een mooie glow aan, zonder dat je gelijk je hele wang meeneemt.

Ik had van MAC haast niet anders verwacht, maar ik ben heel erg enthousiast over deze nieuwe gift set. Ik denk dat elke beauty lover heel enthousiast zou worden als hij/zij dit onder de Kerstboom zou vinden. De set is er overigens ook nog met een highlighter in een iets lichtere tint en die wordt geleverd in een zilveren toilettasje. Ook leuk, maar ik vind deze toch wel héél goed bij mij passen. 

MAC Frosted Fireworks Firelit Kit Gold - €49.00
'' Heb jij al iets uit de Kerst collectie van MAC gescoord?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Prachtige kleur! Een hele mooie collectie, ik ben ook erg enthousiast!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie foto's heb je gemaakt! De highlighter ziet er ook prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige set is dit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat een mooie highlighter! Alleen al in het doosje is het al een pareltje, maar de kleur is echt onwijs mooi ook! Love MAC haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is 'ie mooi! Ik ben wel heel benieuwd hoe 'ie op je huid staat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige highlighter zeg! Ik ben zelf ook dol op het merk MAC. Ik deed onlangs mee aan de online masterclass om je ogen meer te laten stralen en dat was echt fantastisch leuk. Ik ben heel benieuwd naar hun nieuwe collectie. :)

  BeantwoordenVerwijderen