Nieuwe nagel goodies van ABCBeauty


Al eventjes geleden begon ik met het oppikken van mijn hobby van vroeger; nagellak. Door mijn werk droeg ik simpelweg weinig nagellak meer, al bracht ik daar een flinke tijd verandering in. Ik ben inmiddels helemaal overtuigd van de Infinite Shine nagellak van OPI en draag nu bijna altijd weer een mooi kleurtje op mijn nagels. Omdat mijn nagels dan ook flink zijn gegroeid besloot ik onlangs dat ik die hobby weer verder wilde oppakken, namelijk met nail-art.


Nail-art heeft mij toen ik jonger was urenlang zoet gehouden. Ik kon werkelijk uren per dag spenderen aan mijn nagels, om vervolgens de volgende dag weer een volledig nieuwe manicure aan te brengen. Ik vond het heerlijk! Nu heb ik tegenwoordig niet meer de tijd om elke dag iets nieuws op mijn nagels aan te brengen, maar ik vond wel dat het weer tijd was om die oude hobby op te pikken.

Nail-art hoeft namelijk niet te betekenen dat je alleen de meest prachtige creaties maakt; je kunt al heel eenvoudig iets tofs van je nagels maken met bijvoorbeeld steentjes, glitters en verschillende kleuren nagellakjes. Omdat ik van vroeger niets meer over had schafte ik onlangs al flink wat nieuwe goodies aan, én kreeg ik ook een prachtig pakketje toegestuurd van ABCBeauty.


Het eerste waar ik voor koos is een doosje met daarin twaalf verschillende kleuren glitters. Dit zijn hele fijne hexagons in de kleuren paars, groen, geel, wit, goud, rood, blauw, bruin, roze, oranje, zilver en blauw. Heel wat kleurtjes waar je gelijk ook eventjes mee vooruit kan. Ik kan dan ook niet wachten om met deze glittertjes aan de slag te gaan.


Naast de fantastische hexagon glitters koos ik ook nog voor twee mooie wieltjes. Het eerste wieltje waar mijn oog op viel was het wieltje met zilveren steentjes. Zilver past namelijk prachtig bij de kleur die ik het meeste op mijn nagels draag; roze. In dit wieltje zitten verschillende soorten steentjes in verschillende vormen. Druppeltjes, rondjes, sterretjes etcetera.

Het tweede wieltje bevat prachtige witte pareltjes, die je ook kan zien aan het begin van dit artikel. Daar zie je hoe ik twee van de drie formaten pareltjes uit dit wieltje heb gebruikt. Pareltjes staan ook prachtig bij roze, zeker in combinatie met de kleur wit die ik voor deze nagellook heb gebruikt.

Om de steentjes aan te brengen kreeg ik er ook nog deze onwijs handige applicatietool bij. Hiermee pak je de steentjes eenvoudig op en plak je ze in een handomdraai op de gewenste plek. Echt een musthave als je het mij vraagt.


Ik ben heel erg blij met deze nieuwe nagelspulletjes en kan niet wachten om er nog meer nagellooks mee te maken. Mocht je die willen zien, volg mij dan zeker op Instagram. Hier deel ik deze looks namelijk regelmatig!

'' Wat draag jij het liefste op je nagels?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

8 opmerkingen

 1. Prachtig gedaan zeg! Ik vind pareltjes altijd heel mooi, ik draag ook heel graag mijn parel-oorbellen;-) De kleur nagellak is ook tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig om te zien maar ik draag bijna nooit nagellak, toch maar weer eens doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je dit leuk gedaan zeg, prachtige nagels heb je sowieso!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat heb je dit mooi gedaan, wauw! Ik wil dit nu ook hahaha!

  Heel leuk dat je deze hobby weer hebt opgepakt, ziet eruit alsof je het goed kan! Ik ben al blij als m'n nagellak er redelijk normaal op zit haha :P

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige nailart heb je gemaakt! Ik kan ook zo genieten van het nailart-en. Ik heb daar helaas niet zoveel tijd meer voor. Maar probeer het, wanneer ik het doe, echt goed te doen. Zoals je weet draag ik graag heel veel verschillende kleuren (gel) nagellak ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie nagels heb je! Zelf ben ik ook dol op nail art.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk die steentjes en wat een prachtige kleur nagellak!

  BeantwoordenVerwijderen