Pink Gellac - Nail Recovery


Alweer een maandje geleden lanceerde Pink Gellac een nieuw product in hun verzorgingslijn; de almond cuticle oil. Inmiddels hebben zij opnieuw een product gelanceerd in deze fantastische lijn, namelijk de Nail Recovery! Ik heb deze de afgelopen tijd geprobeerd en laat jullie er vandaag graag kennis mee maken.


Tegenwoordig dragen steeds meer mensen gellak in plaats van gewone nagellak. Gellak blijft over het algemeen namelijk een stuk langer zitten en kost daardoor een stuk minder tijd. Je hoeft niet meer om de paar dagen je nagels opnieuw te lakken en je kunt het gewoon lekker vanuit huis doen. Ideaal, toch?

Toch breng gellak natuurlijk ook zijn nadelen mee. Je nagels kunnen er zachter, dunner of zelfs beschadigd door raken. Gelukkig ervaar ik zelf geen beschadigingen door het gebruik van gellak, maar natuurlijk merk ik ook dat mijn nagels soms even rust nodig hebben.

Speciaal voor die rustpauze heeft Pink Gellac de Nail Recovery in het leven geroepen. De Nail Recovery is namelijk een verzachtende herstelkuur, bedoeld om beschadigde- en verzwakte nagels een verzorgende boost te geven. Daarnaast is het de bedoeling dat dit product je nagels helpt tegen inscheuren, breken of zelfs splijten.

Zoals jullie weten ben ik ontzettend te spreken over de nieuwe nagelriem olie van Pink Gellac, wat mij dan ook des te nieuwsgieriger maakte naar dit nieuwe product. Ik heb -helaas- van mijzelf hele slappe nagels die snel breken en als het ware in laagjes afbrokkelen. Heel vervelend, dus dit product komt voor mij meer dan geroepen!


Ik besloot na ontvangst van dit product ook gelijk mijn resterende gellak te verwijderen en gelijk met deze kuur te starten. Hoe gebruik je dit product nu precies? Dat doe je als volgt:

1. Reinig en droog de nagels.
2. Duw de nagelriemen voorzichtig terug.
3. Breng een eerste laag Nail Recovery dun aan en laat deze 2 minuten drogen aan de lucht.
4. Indien gewenst breng je een tweede dunne laag aan die je weer 2-3 minuten laat drogen.
5. Breng om de 1 tot 3 dagen een extra laag aan.
6. Verwijder de Nail Recovery met de Pink Remover en een Nail Wipe, na 1 week.
7. Herhaal bovenstaande stappen of laat je nagels weer shinen met een Pink Gellac manicure.

Easy as that! Ik stop het flesje in mijn etui wanneer ik de kuur aan het doen ben, zodat ik het flesje elke dag tegen kom als ik mijn agenda er bij pak. Zo vergeet ik niet om regelmatig een nieuw laagje aan te brengen. Voor het gemak heb ik dit zelf om de dag gedaan, zo vond ik het het makkelijkste om te onthouden wanneer ik weer een nieuw laagje moest aanbrengen.

Mijn nagels waren na het verwijderen van de gellak een beetje broos en droog, maar zien er na een week weer prima uit! Ik ben benieuwd of dit product mij op de lange termijn ook ├ęcht sterkere nagels gaat opleveren, dat zou namelijk een mooie uitkomst zijn.

Voor nu vind ik het een hele mooie toevoeging aan het assortiment en kan ik je zeker aanraden zo'n flesje mee te bestellen met je volgende Pink Gellac bestelling. Een laatste pluspunt is dat je nagels ontzettend mooi gaan glanzen van dit product; als je dan een weekje geen kleurtje draagt zien je nagels er toch nog steeds verzorgd uit!

Pink Gellac - Nail Recovery - €15.00
'' Welk nagelverzorgingsproduct kan jij echt niet zonder? 

Dit artikel bevat een product die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Ik vind dit een hele leuke verpakking ook. Het product klinkt ook goed.

    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt als een heel fijn product en het ziet er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen