Stalen wereldkaart van Steeltrends


Onlangs kreeg ik een flink pakket binnen met daarin een nieuw item voor het interieur. Ik heb het dan over de fantastische, stalen wereldkaart van Steel Trends. Deze zie je veelal terug in industriële interieurs, maar ik wil je laten zien dat je dit ook in een romantisch interieur goed kunt stylen. Ik laat hem je daarom zien in twee verschillende woonkamers!Het initiële idee met de wereldkaart was het rechtstreeks bevestigen op de muur. Dit leek ons in eerste instantie het mooiste, maar uiteindelijk hebben we er toch voor gekozen om hem eerst te bevestigen op een wandbord.

Die keuze maakten wij niet zomaar, maar simpelweg omdat het heel veel losse delen zijn die je aan de muur moet bevestigen. Wij zijn er gek op om regelmatig wat te veranderen en dan zou het zonde zijn als je meer dan twintig gaten in de muur hebt. Dat is dus wel even iets om rekening mee te houden.

Achteraf bleek het des te mooier toen wij het bevestigden op het wandbord en deze vervolgens ophingen. Doordat de achtergrond muur in beide interieurs erg licht is komt de wandkaart nu nóg beter tot zijn recht. Hij valt echt goed op door de contrasterende kleuren. 


De RVS wereldkaart is beschikbaar in verschillende maten en soorten, waarvan wij hebben gekozen voor geborsteld. Vooral wanneer je dit van de zijkant bekijkt ziet het effect er heel erg mooi uit. Het is rustig, maar het glanst tegelijkertijd nog steeds mooi. 


Ik wilde de wereldkaart ook graag in onze woonkamer ophangen om je te laten zien hoe leuk het ook kan staan in een romantischer interieur, maar in verband met de gaten hebben we besloten hem in de andere woonkamer te laten hangen. Desondanks heb ik een beetje gefotoshopt zodat je een ideetje hebt hoe je hem ook in een interieur als deze leuk kunt verwerken.

Ik zou het onderbord in deze ruimte een wat lichtere tint roze hebben geverfd, maar wel donker genoeg om het contrast te blijven geven. Je wilt namelijk niet dat de zilveren kleur van de wereldkaart wegvalt op je witte muur. Daar is hij ten slotte te mooi voor!

Ik ben heel benieuwd of jullie ook gek zijn op wereldkaarten, en of je er ergens eentje in je huis hebt verwerkt! Dit prachtige exemplaar komt van de webshop Steel Trends en shop je in verschillende formaten. Wij hebben maat S en deze kost €269.00

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

Geen opmerkingen