Styletone Box November + Kortingscode


Hij is er weer; de nieuwe Styletone box! Vorige maand was ik heel erg enthousiast, wat haast ook niet anders kon. Die box zat namelijk boordevol met mooie make-up productjes. Ik hoopte dat ik deze maand net zo enthousiast zou zijn, en of dat het geval is; dat lees je vandaag! Doucce Lip Pencil - Winkelwaarde €20.00
We beginnen deze maand goed, namelijk met een lip liner! Deze is van het merk Doucce en het is een mooi, bruin kleurtje. Iets donkerder dan een nude kleur, maar nog steeds heel erg subtiel. Ik denk dat dit wel een kleur is die iedereen goed zou staan, en waar ook bijna iedereen zelf wel voor zou kiezen!


Estate Baked Highlighter - Winkelwaarde €10.00
Het tweede product is deze maand gelijk mijn favoriet; een prachtige highlighter. Zo richting de december maand mag je ten slotte best een beetje extra shinen, dus dit product is hier perfect voor. Dit merk kende ik overigens ook nog niet, maar het ziet er heel erg schattig uit. Roze en glitters; meer heb je ook niet nodig om mij te overtuigen!


Iby Beauty Fan Brush - Winkelwaarde €10.00
Styletone heeft de producten deze maand goed op elkaar ingespeeld; naast een highlighter krijg je namelijk ook een fan brush. Een fan brush is perfect voor het aanbrengen van een highlighter, een hele goede match dus! Deze is ook nog eens rosé goud en staat daardoor heel mooi in je beauty hoekje.


Foamie Shampoo Bar - Winkelwaarde €4.95
Een tijdje geleden maakte ik voor het eerst kennis met de producten van HappySoaps; natuurlijke shampoo bars zonder verpakking. Foamie is net zoiets, zij hebben namelijk ook shampoo bars die niet in een plastic fles zitten. Dit zijn solid bars waarmee je je haar kunt wassen. Handig aan foamie is dat ze ook nog eens aan een touwtje zitten, waardoor je ze perfect aan de kraan in de douche kunt hangen. Ik ga deze zeker proberen als mijn huidige shampoo op is!


Chella Eyebrow Cream - Winkelwaarde €26.00
Het laatste product in de box is er eentje voor de wenkbrauwen, die mogen we ten slotte ook niet vergeten! Dit is een wenkbrauw cream van het merk Chella. Deze crème kun je eenvoudig aanbrengen met het kwastje. De kwast zit namelijk bij in het product! Als je het dopje opent komt de kwast tevoorschijn en als je de onderkant opendraait komt het product te voorschijn. Geloof het of niet, het is zelfs nog eens mijn kleur! Deze vind ik echt heel erg prettig werken.

En dat was hem weer; de Styletone box van november! Ik ben deze maand weer heel erg enthousiast, want wat zijn het stuk voor stuk leuke producten. Er is eigenlijk niet één product waar ik niet enthousiast of nieuwsgierig naar ben. Mijn favoriete product is denk ik toch wel de highlighter, al ben ik ook erg benieuwd naar de shampoo bar van Foamie!

De Styletone box kost €15.95 per maand en deze maand heeft de box een waarde van €70.95! Extra leuk: met de code KELLYMxSTYLETONE krijg je ook nog eens €2.50 korting op je eerste box!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen