Jouwbox - Kerst Special


Het is weer tijd voor de nieuwste Jouwbox! Vorig jaar brachten zij rond december een speciale Kerst box uit. Wegens het succes hiervan hebben zij dit jaar opnieuw gedaan, en die wilde ik natuurlijk maar al te graag ontvangen! Als Kerst 'fan' word ik namelijk enthousiast van alles waar het woordje Kerst voor staat. Ik ontving de box alweer eventjes geleden en deel de inhoud vandaag met jullie!Zoals altijd heb ik de box opgesplitst in twee categorieën; eten en beauty/health. Ik begin dan ook met het gedeelte eten, daar ben ik namelijk dol op!

Rude Health - Almond Drink - Winkelwaarde €1.69
Het eerste product in de box is een almond drink van Rude Health. Een heerlijke drank die bestaat uit een combinatie van rijst, gemalen amandelen, bronwater en een scheutje koudgeperste zonnebloemolie. Heel erg leuk; er zit een receptenkaart bij in de box met twee recepten die je kunt maken met een aantal van de food producten uit deze box. Ik heb ze dit keer zelf niet gemaakt, maar de almond drink is inmiddels wel op en deze vond ik zeker heel goed van smaak.

Olive-Art - Biologische Olijfolie - Winkelwaarde €6.95
Van deze flesjes word ik altijd blij, want zoals we allemaal weten (waarschijnlijk), is olijfolie ontzettend duur. Des te leuker om dan zo'n mooie fles van Olive Art in de box te vinden! Deze heb ik nog niet aangebroken, maar dat zal binnenkort zeker gebeuren. Ik ken dit merk al uit de box en de vorige fles viel hier goed in de smaak.

Boek 'Reboot je gezondheid in 24 uur' - Winkelwaarde €20.00
De box is deze maand vrij zwaar, wat grotendeels komt door dit dikke boek. Dit is een paperback met de titel 'Reboot je gezondheid in 24 uur'. Ik moet zeggen dat ik zelf geen boeken lees over gezondheid, maar hier kan ik in de toekomst ongetwijfeld iemand anders blij mee maken.

Puur Mieke - Bananenmeel 200 Gram - Winkelwaarde €3.99
Dit vind ik dan weer wel leuk; bananenmeel. Ik had hier wel eens van gehoord, maar heb het nog nooit eerder geprobeerd. Deze ga ik binnenkort gebruiken om pannenkoekjes van te maken, ik ben benieuwd!

Het blauwe huis - Ceylon Kaneel - Winkelwaarde €2.11
Ook met dit product ben ik erg blij; kaneelpoeder. Ik maak regelmatig cinnamon rolls in het weekend, omdat mijn vriend en ik hier allebei dol op zijn. Mijn kaneel was vlak voor het ontvangen van de box bijna op, dus een refill is altijd handig! 

Tea By Me - Van Gogh Thee - Winkelwaarde €3.99
Last but not least heb ik in de categorie eten nog één item over; een pakje thee. Deze verpakking kwam mij al gelijk bekend voor, want deze heeft ook in een voorgaande box gezeten. Ik durf niet meer exact te zeggen of het toen ook dezelfde smaak was, maar daar kom ik binnenkort vanzelf achter!


Oolaboo - Super Foodies Face Cleansing Bar - Winkelwaarde €14.95
Ik ben gek op Oolaboo! In de vorige box zat er al een mooie tandpasta in van dit merk (welke overigens erg fijn was!) en deze maand zit er een face cleansing bar in. Deze ruikt in ieder geval heerlijk, ik kan niet wachten om deze te gaan proberen! 

We Smyle - Brush Mints - Winkelwaarde €5.99
Ook over dit product ben ik ontzettend enthousiast; Brush Mints! Deze bracht LUSH jaren geleden al op de markt en vanaf dat moment was ik erg nieuwsgierig naar dergelijke producten. Ik heb ze desondanks nog nooit geprobeerd. Je kan vast wel begrijpen hoe enthousiast ik daarom over deze was! Ik heb er gelijk eentje geprobeerd en ze werken ontzettend fijn. Ik ga dit potje voor nu opmaken en ben van plan om er volgend jaar weer eentje aan te schaffen, dit is namelijk perfect om mee te nemen op vakantie.

We Love The Planet - Luscious Lime Deodorant Stick - Winkelwaarde €9.95
Ook dit merk is voor mij al bekend, ik heb inmiddels al heel wat deodorants van dit merk versleten. Erg vind ik het zeker niet om ze in deze box weer terug te zien, ik vind de deodorants namelijk erg fijn. Deze geur 'Luscious Lime' kende ik nog niet, maar ruikt wel lekker fris. Ik moet wel zeggen dat ik een warmere geur wat toepasselijker had gevonden voor een winter box, maar voor nu zet ik hem gewoon apart voor in de zomer.

Piroche Cosmetiques - Hand & Body Wash 100 ML - Winkelwaarde €15.00
Ik denk dat er niemand is die niet blij wordt van een hand en/of body wash; dat gebruik je ten slotte vaak. Piroche keert bijna maandelijks terug in de Jouwbox, en ik snap best waarom. Het zijn prima producten waar ik eigenlijk weinig op aan te merken heb. Deze ruikt lekker fris door de combinatie van thijm en mint.

Alteya - Biologisch Rozenwater - Winkelwaarde €4.95
Dit is -naast het boek- het enige product waar ik niet razend enthousiast van wordt; een flesje biologisch rozenwater. Dit kun je gebruiken voor het op pijl houden van de pH-waarde van de huid. Zo is het goed tegen acne, huidontstekingen, eczeem en helpt het bij het helen van littekens en wondjes. Ik gebruik dit simpelweg zelf niet, maar er zijn ongetwijfeld heel veel mensen die dat wel doen. Deze gaat gewoon in de weggeefkast, hier wordt vanzelf iemand anders blij mee! 

MudMasky - Serum Infused Eye Cream - Winkelaarde €49.00
Joehoe, we hebben weer producten van MudMasky! Daar word ik dan weer des te enthousiaster van. Deze maand zitten er zelfs twee producten van dit merk in. De eerste is een serum infused eye cream. Ik reviewde onlangs nog een eye cream van Weleda, welke mij echt enthousiast heeft gemaakt over oogcrèmes. Ik hoop dat ik over deze variant straks even enthousiast ben.

MudMasky - Facial Detox Purifying Recovery Mask - Winkelaarde €19.50
Last but not least zat er nog een extra product in de box; het facial detox purifying recovery mask. Een hele mond vol, al zou ik hem zelf lekker op je gezicht smeren ;). Ik heb deze al getest toen ik laatst lekker in bad ging. Ik heb wat maskertjes van MudMasky die ik fijner vind, maar het is een prima maskertje! 

En dat was hem weer; de Jouwbox Kerst Editie. De box heeft deze maand een waarde van (jawel, houd je vast) €158.07! Een abonnement op Jouwbox kost slechts €39.00, dus wat mij betreft is dat een hele goede deal. Ook leuk om cadeau te doen overigens!

Het enige 'puntje van kritiek' is dat het wat mij betreft iets Kerstiger had gekund. Het is een Kerst editie, maar op de kaneel na is er eigenlijk geen enkel product wat voor mij 'Kerst' schreeuwt. Dat hoeft ook echt niet bij elk product, maar er had van mij nog een extra feestelijke touch aan mogen zitten.

Desondanks ben ik weer erg enthousiast over de box en denk ik zelfs dat het tot nu toe mijn favoriete box is. Wat dat betreft maakt deze box in mijn ogen steeds weer een sprongetje vooruit!

'' Wat vind jij van de Jouwbox editie van deze keer?Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Er zitten mooie items in deze box. Ik ben wel heel nieuwsgierig geworden naar de almond drink.

    BeantwoordenVerwijderen