Kiehl's Creme de Corps Whipped Soy Milk & Honey Body Butter


Ergens vorige week deelde ik op mijn Instagram al een unboxing van een prachtig pakketje van Kiehl's. Speciaal voor de Kerst stuurden zij mij een mooi pakket met daarin drie producten én een speciale Kiehl's Kerst puzzel. In dat pakketje zaten wat producten die ik al eerder op mijn blog heb gereviewd, maar ook een -voor mij- nieuw product. Ik heb het dan over de Creme de Corps Whipped Soy Milk & Honey Body Butter. Deze heb ik natuurlijk getest en deel ik vandaag met jullie!


Voordat ik begin met de crème zelf kunnen we natuurlijk niet om de verpakking heen. Want laten we eerlijk zijn; als Kerst liefhebber is deze vormgeving héél erg leuk. Toen ik het pakketje opende voelde ik ook gelijk die warmte die Kerst met zich mee brengt. Zo'n speciale vormgeving zorgt er toch weer voor dat je extra geneigd wordt om een product aan te schaffen.

De body butter ziet er niet alleen mooi uit van de buitenkant; ook de binnenkant is niet verkeerd! Ik ben gek op mooie structuren, en deze body butter doet mij gelijk denken aan een fluffy botercrème. Hij ziet er zó lekker romig uit dat ik er het liefste een lepeltje uit haal om er een hap van te nemen. Heb ik overigens niet gedaan, en zou ik jullie ook niet aanraden. ;)

Wat ik wel heb gedaan, is de body butter aanbrengen op mijn huid. Daar is hij ten slotte ook voor bedoeld! Helaas is deze body butter niet geschikt voor de gevoelige huid, wat betekent dat ik hem alleen op mijn armen kan gebruiken. Ook prima, maar het was nog fijner geweest als ik hem op mijn hele lichaam had kunnen gebruiken.

De ingrediënten: Aqua/Water, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Nylon-66, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Glyceryl Stearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Stearate, Squalane, Myristyl Myristate, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Parfum/Fragrance, Simmondsia Chinensis Butter/Jojoba Butter, Sorbitan Tristearate, Undecane, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Tridecane, Limonene, Tocopherol, Sorbic Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Benzyl Alcohol, CI 77891/Titanium Dioxide, Chlorhexidine Digluconate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Linalool, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Cinnamate, Amyl Cinnamal, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Citral, CI 75130/Beta-Carotene, Citric Acid.

Voordat je de body butter aanbrengt kan je niet om deze geur heen, want wat is die lekker! De body butter ruikt naar een combinatie van melk, honing en zoete vanille. Vooral die vanille ruik je heel goed, waardoor je nog meer het idee krijgt dat je naar een pot botercrème aan het kijken bent.

Die heerlijke geur blijft de hele dag om je heen hangen na het aanbrengen van de body butter. Je ruikt echt dat vleugje vanille; heerlijk! Daarnaast maakt deze body butter mijn huid ook lekker zacht en voelt hij vooral heel erg gehydrateerd. Doordat de structuur heel fluffy en luchtig is smeert hij eenvoudig uit en trekt de substantie erg snel in de huid.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik hoop dat Kiehl's een volledige lijn maakt van deze heerlijke geur. Ik zou het namelijk niet erg vinden om meer producten in deze geur uit te proberen; ik ben fan!

Kiehl's Creme de Corps Whipped Soy Milk & Honey Body Butter - €37.09 (226 GR)
'' Gebruik jij producten van Kiehl's?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking

  1. Dit lijkt mij een heel fijn product! Kiehl's is een heel mooi merk. Deze wil ik zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen