Manicure | Snowflakes


Afgelopen week besloot ik mij weer eens te wagen aan een eenvoudige nail-art. Ik ben gek op sneeuwvlokjes, en die passen natuurlijk ook maar al te goed bij de winter! Ik maakte daarom een hele eenvoudige nail-art, die ik binnen de kortste keren op mijn nagels had zitten. Vandaag deel ik hem met jullie én laat ik weten welke kleuren ik hiervoor heb gebruikt.Gebruikte producten:
Chanel 735 - Day Dream
OPI - Pirouette My Whistle
OPI - Don't Cry Over Spilled Milkshakes
Steentjes van ABC Beauty
Nagel kwastje + dotting tool

Hoewel deze nail-art er op het oog misschien 'ingewikkeld' uit ziet, is hij alles behalve. Het was daarom voor mij de perfecte nail-art om eens te gaan maken. Ik heb namelijk al zeker vijf jaar geen echte nail-arts meer gemaakt!

Die hobby had ik vroeger altijd wel, en daarom besloot ik om hem weer op te pakken. Ik kan niet wachten om de komende tijd weer meer te gaan experimenteren met nieuwe nail-arts. Die zul je dan ook ongetwijfeld op mijn blog en Instagram voorbij gaan zien komen! Deze creatie is daarom ook verre van perfect, maar desondanks té leuk om niet te delen.

Ik gebruikte voor de basis de kleur 'Day Dream' van Chanel. Hiervan bracht ik twee laagjes aan op al mijn nagels, met uitzondering van mijn middelvinger. Hier gebruikte ik vier laagjes van de kleur Pirouette My Whistle van OPI.

Met de kleur  'Don't Cry Over Spilled Milkshakes' uit de Grease collectie van OPI, maakte ik de sneeuwvlokjes. Dit deed ik in combinatie met een heel dun nagellak kwastje. Nadat ik de sneeuwvlokjes had gemaakt zette ik in het midden van de sneeuwvlokjes een steentje en maakte ik aan het einde van de sneeuwvlokjes een stipje met een dotting tool. Zo werk je het sneeuwvlokje net iets mooier af.

& voila; mijn nagels zijn klaar! Je kan er voor kiezen om nog een top coat aan te brengen, maar ik zou je dan aanraden dit te doen voordat je het steentje aanbrengt. 

'' Wat draag jij op dit moment op je nagels?

6 opmerkingen

 1. Heel erg mooi, zag 'em al op Insta voorbij komen. Zoals je weet heb ik ook iets met snowflake nailarts ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wat zien ze er prachtig uit! Super tof voor de feestdagen! Mijn nagels zijn momenteel niet om aan te zien, aangezien mijn afspraak bij de nagelsalon ineens niet doorging door de maatregelen. Heel jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi!! Ik heb momenteel licht roze nagellak met daaroverheen een glitter topcoat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh dit is zo'n leuke nailart! Heerlijk winters! :)

  BeantwoordenVerwijderen