Pink Gellac - Devotion Collectie


Vorige week deelde ik de spectaculaire, nieuwe glitter toppers van Pink Gellac met jullie. Die drie toppers konden jou al voorzien van een prachtige Kerst look op je nagels, maar als klap op de vuurpijl lanceert het merk ook nog een nieuwe Limited Edition collectie. Deze collectie is perfect voor de feestdagen, want hij bevat héél veel glitter. Ik deel deze nieuwe collectie vandaag met je!


De nieuwe 'Devotion' collectie bestaat uit vijf Limited Edition kleuren. Dat zijn we inmiddels wel een beetje gewend bij de speciale LE collecties van dit merk. Je kunt ze los aanschaffen, maar ze zijn ook als setje verkrijgbaar in een mooie cadeaudoos. 

De kleuren zijn van links naar rechts:
309 Graceful Green
310 Tempting Teal
311 Crushed Gold
312 Fabulous Fuchsia 
313 Epic Purple


Natuurlijk heb ik al deze kleurtjes voor jullie geswatcht, al was ik stiekem zelf ook érg nieuwsgierig. Meestal lijken de kleurtjes van Pink Gellac wel aardig op de kleurtjes op de etiketten, maar het kan soms natuurlijk een beetje afwijken.

Bij deze collectie komen de kleuren echter heel goed overeen met de etiketten, wat ik zelf altijd erg fijn vind. Zo weet je zeker dat de kleur die je aanschaft ook is wat je wilt; je wilt ten slotte niet dat je opeens een totaal andere kleur krijgt als je het aanbrengt op je nagels.

Graceful Green is de eerste kleur in deze collectie. Deze kleur doet mij denken aan Kerstbomen; een diepe, donkergroene tint. Deze bevat geen shimmers, maar is bijvoorbeeld wel goed te gebruiken in combinatie met de reeds uitgebrachte top coats. Dat hoeft natuurlijk niet, maar voor de Kerst zijn wat extra glitters nooit verkeerd! 

Tempting Teal doet mij gelijk denken aan de zee. Deze kleur is felblauw met een heleboel prachtige shimmers. Als je hem in het licht houdt zie je zelfs een groene gloed over deze kleur, die zie je op de foto ook weer terug. Wat een beauty!

Crushed Gold is natuurlijk de perfecte kleur voor de feestdagen, al vind ik hem zelf wel een stuk meer naar geel neigen dan naar goud. Deze kleur zou je heel goed kunnen combineren met bijvoorbeeld Graceful Green. Deze kleur vind ik in zijn eentje namelijk best heftig om op al je nagels te dragen, maar als je hem aanbrengt als accentnagel kan het weer heel chique zijn!

Fabulous Fuchsia past weer een stuk beter in mijn straatje! Hoewel hij niet fuchsia is, is het wel een prachtige paarse kleur met heel veel shimmers. Ook deze valt heel goed op en is nog bijzonderder als je hem in het licht houdt.

Epic Purple maakt de collectie af; een donkerpaarse kleur met een metallic glans. Deze kleur lijkt op het eerste oog vrij eenvoudig, maar als je hem in het licht houdt zie je de metallic glans. Ook een heel mooi kleurtje!

Hoewel het geen kleurtjes zijn die ik zelf op dagelijkse basis zou dragen snap ik waarom Pink Gellac voor deze kleurtjes heeft gekozen. Ik vind de collectie echt een retro vibe hebben, en er zitten zeker mooie kleuren tussen voor de feestdagen! Op de swatches heb ik van alle kleurtjes twee laagjes aangebracht, wat genoeg is voor een volledige dekking!

Pink Gellac - Devotion Collectie - €15.00 per stuk.
'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen