Pink Gellac Touch Up Shine Top Coats

Vorig jaar bracht Pink Gellac rondom de feestdagen een aantal Touch Up Shine Top Coats uit, en dit jaar doen ze dat opnieuw! Zij lanceerden afgelopen week hun drie nieuwe top coats. Ik heb ze al een tijdje in huis en heb ze natuurlijk voor jullie geswatcht. Vandaag deel ik deze nieuwe, verrassende top coats met jullie.


De top coats zijn vormgegeven in de klassieke Pink Gellac potjes, zoals we inmiddels gewend zijn van dit merk. Deze potjes passen perfect in mijn gellak lade en doordat ze altijd dezelfde vorm hebben weet je precies welk merk het is. Vind ik handig, want ik heb een flinke nagellak- en gellak collectie.

Om de flesjes toch iets te onderscheiden van de 'normale' collectie hebben deze lakjes een speciale wikkel om de dop. Deze wikkel bevat het Pink Gellac logo met daaromheen allerlei glittertjes. 


Die glittertjes zie je ook terug op de voorkant van de potjes; hier wordt gelijk zichtbaar om welke kleurtjes het gaat. Op zo'n zwarte achtergrond vallen die glitters natuurlijk ook gelijk goed op. De nieuwe kleuren zijn als volgt:

Color Glam: dit is meteen de meest opvallende van alle drie, maar ook de meest hysterische. Deze top coat bevat namelijk glitters in alle kleuren van de regenboog. Perfect voor de feestdagen, maar hoe leuk is deze ook voor carnaval, verjaardag nagels of noem het maar op! Vrolijk is hij in ieder geval zeker. 

Mysterious Green: deze kleur heet mysterious green, maar persoonlijk vind ik hem meer naar blauw neigen. Vind ik overigens niet erg, want groen draag ik zelf zelden tot nooit. Blauw daar in tegen wel, deze kleur is ook prachtig over een donkerblauwe lak.

Supreme Gold: natuurlijk is het niet gek dat supreme gold mijn favoriet is. Dit is toch wel de meest draagbare kleur en wat mij betreft is deze echt perfect voor de feestdagen. Ik heb hem voor nu apart gezet en ben van plan hem tijdens de feestdagen over een rode lak aan te brengen, maar dat zien jullie ongetwijfeld nog voorbij komen op mijn Instagram stories.


Ik heb de kleurtjes hier geswatcht met als ondergrond een beige lakje. In het zwart zie je ze namelijk al op het potje, en zelf draag ik nooit zwart. Op deze swatch kun je zien dat de kleurtjes ook erg mooi uitkomen op een lichte ondergrond.

Op de swatches kun je de kleurtjes ook het beste zien in hun puurheid. Natuurlijk kun je ze combineren in talloze kleurencombinaties. Zo zou ik Mysterious Green over een donkerblauw lakje dragen, Supreme Gold over een rood lakje en Color Glam over een zilveren lak.

Eén ding is zeker; het zijn hele mooie toppers! Voor mijzelf ben ik vooral erg blij met Supreme Gold, die ga ik er zeker vaker bijpakken. Het enige waar je bij deze toppers rekening mee moet houden is dat ze vrij dik zijn en een beetje uitlopen. Het handigste is daarom om nagel voor nagel te lakken.

Pink Gellac Touch Up Shine Top Coats - €15.00 per stuk.
'' Welke van deze nieuwe toppers is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen