Styletone Box December + Kortingscode


Het is al weer tijd voor de laatste Styletone box van dit jaar; de december box. Naar de december box kijk ik toch altijd weer even uit, simpelweg omdat je verwachtingen daarvoor net wat hoger zijn. Bij zo'n december box wil je namelijk een feestelijk gevoel krijgen. Ik kan je vertellen dat Styletone mij dat gevoel absoluut heeft bezorgd dit jaar. Ik laat je graag zien wat er deze maand in de box zit!


Invisibobble - Winkelwaarde €4.95
Dit product viel mij gelijk op; een tof accessoire voor de feestdagen (of de rest van het jaar, natuurlijk!). Dit is één van de welbekende invisibobble elastiekjes, alleen is deze extra leuk. Er zit namelijk een zwarte strik aan die jouw Kerst look helemaal compleet kan maken. Heel erg leuk om te ontvangen!


Mudmasky Serum-Infused Eye Mask - Winkelwaarde €49.00
Met het merk Mudmasky ben ik inmiddels bekend, en toevallig zat dit eye mask ook in de Jouwbox die ik vorige week unboxte. De maskertjes van Mudmasky vind ik onwijs fijn, ik denk dat ik er inmiddels wel zo'n tien van heb liggen! Ze zitten regelmatig in de boxen, maar dat vind ik helemaal niet erg.


Oryza Beauty Lip Gloss - Winkelwaarde €12.57
Glitters kunnen natuurlijk niet ontbreken in een december box. Gelukkig zitten er genoeg glitters in deze prachtige lipgloss van het merk Oryza Beauty. Ik kende dit merk nog niet, maar het kleurtje ziet er erg mooi uit! In totaal zitten er drie verschillende kleuren in de boxen verspreid, waarvan ik de kleur 'Champagne Cocktail' heb ontvangen.


Bang Beauty Glam Cream - Winkelwaarde €18.45
We gaan lekker verder op de glitter toer, maar dan met een product van Bang Beauty. Dit is een Glam Cream die je volgens Styletone kunt gebruiken op de wangen, ogen en lippen. Nu moet ik zeggen dat ik zo'n donkere kleur niet snel op mijn wangen of lippen zou gebruiken, maar op de ogen is deze écht prachtig. Ik heb al zo'n ander potje van Bang beauty (en die gebruik ik graag), dus deze ga ik ook zeker proberen!


Nabla Oogschaduw Cutie Palette - Winkelwaarde €23.50
We sluiten de box af met een knaller; dit práchtige palette van Nabla. Dit is het Cutie Palette, en cute ziet hij er zeker uit! Het palette bevat zes verschillende kleuren, waarvan vier kleurtjes fantastische shimmers bevatten. Als jullie het leuk vinden kan ik hier nog een uitgebreide review over schrijven, let me know!

Wauw, wat een spetterende box hebben we deze maand ontvangen! Ik ben eigenlijk met alle items heel erg tevreden. Ik denk dat dit echt een mooie box is met producten die echt iedereen zou kunnen gebruiken, met als klap op de vuurpijl natuurlijk het prachtige oogschaduw palette. 

De Styletone box kost €15.95 per maand en deze maand heeft de box een waarde van €108.47 (wow!). Extra leuk: met de code KELLYMxSTYLETONE krijg je ook nog eens €2.50 korting op je eerste box!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

  1. Het oogschaduw palette vind ik echt prachtig, die kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie inhoud zeg! Dat palette van Nabla ziet er prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke box zo! Het palette ziet er mooi uit, ben benieuwd hoe die staan bij je! :)

    BeantwoordenVerwijderen