Trind Spotlights On Collectie


Je vraagt je vast even af waar je beland bent met deze winterse taferelen, maar je bent echt op mijn blog Elegantic beland. Zoals jullie weten ben ik een enorme Kerst fan en daarom kon ik het niet laten om mijn signature roze foto's voor de december maand in te ruilen voor héle Kerstige foto's. Naast Kerstige foto's heb ik deze maand receptjes én DIY's voor jullie in petto; allemaal in Kerst sfeer. Ik trap hem vandaag af met de fantastische herfst- en winter collectie van Trind!

Het is alweer eventjes geleden dat ik een collectie van Trind heb ontvangen, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Ik ken dit merk inmiddels al heel wat jaren en ik ben eigenlijk altijd erg te spreken over dit merk. Ik ken Trind nog heel goed van de lange, doorzichtige flesjes, maar alweer enige tijd geleden zijn zij overgestapt op dit chiquere flesje.

Dat chique flesje past precies bij deze herfst- en winter collectie, want die zit vol met chique kleuren! In totaal bestaat de collectie uit zes verschillende tinten, welke samen de Spotlights On collectie maken. De lakjes zijn afgewerkt met verschillende finishes zoals glitter, glans en parelmoer. In de feestmaand mogen van mij alle remmen los, dus hoe meer glitter hoe beter!

Van links naar rechts zie je op bovenstaande foto de prachtige kleuren geswatcht. Ik heb op deze foto van elk kleurtje twee laagjes aangebracht, en dat is voldoende voor een goede dekking.

Hollywood Bling: hoewel ik normaal vooral van de lichte en neutrale kleuren ben sprak Hollywood Bling mij gelijk het meeste aan. Deze kleur is namelijk niet zwart, niet grijs en niet bruin. Het is eigenlijk alles van dat in een mix! Het is in mijn ogen een beetje een bruine tint met een grijze ondertoon, met daarin héél veel shimmers. Trind omschrijft hem zelf als 'Laat je nagels sprankelen als sterren op een Kerstnacht of het vuurwerk op oudejaarsavond!'

Devil Casanova: je zou op het eerste oog zeggen dat dit een klassieke kleur rood is, maar dat is hij toch nét niet helemaal. Dit doet mij een beetje denken aan ketchuprood; rood met een oranje ondertoon. Heel warm en vooral tijdloos; perfect voor zowel de herfst als winter.

Rockstar Ruby: weer zo'n pareltje die wordt omschreven als bordeauxrood, maar als ik hem swatch is het toch echt fuchsiaroze. Het is een beetje afhankelijk van in welk licht je hem bekijkt; de ene keer is hij wat meer rood en de andere keer wat meer roze. Eén ding is in ieder geval zeker; het is een hele mooie kleur! Deze heeft tevens een lichte shimmer.

Groovy Violet: zoals Trind in de omschrijving van de collectie al zei bevat deze collectie van allerlei finishes, waaronder twee Metallics! De eerste van de twee is deze prachtige, paarse kleur. Deze schijnt af en toe ook weer roze door en de andere keer neigt hij weer wat meer naar blauw. Ook weer een hele mooie tint!

Dancing Juke: de tweede metallic tint is er eentje die mij doet denken aan een nagellakje die ik heb van Chanel: Azuré. Ik heb ze nog niet naast elkaar geswatcht, maar als ik de potjes naast elkaar houd zijn ze vrijwel identiek. Een hele goede dupe voor een dure nagellak dus! Dit is een prachtige, metallic blauw. Doet mij altijd denken aan de zee en vakantie.

Rolling Blues: last but not least hebben we nog een magische, donkerblauwe kleur. Deze nachtblauwe kleur heeft hele subtiele, zilveren glinstertjes. Je ziet ze nauwelijks, maar heel af en toe schittert er je er eentje tegemoet. Dat geeft dan ook een heel mooi resultaat.

En dat waren ze; de zes nieuwe kleuren van Trind. Mijn favoriet blijft toch echt Hollywood Bling en ik denk dat ik deze met de Kerstdagen op mijn nagels ga dragen. Wat een mooie collectie!

Trind Spotlights On Nagellak - €10.15 per stuk.
'' Welke kleur uit de collectie is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

7 opmerkingen

 1. Mooie foto's en een heerlijk kerstsfeertje! Ik zou ook voor de Hollywood bling kiezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gaaf is die hé! & Bedankt voor je lieve complimentje. :)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige, feestelijke collectie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn prachtige kleurtjes! Vind dit echt een super feestelijke collectie. Heb de lakjes ook en ga ze binnenkort ook laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi! Vooral die zilveren vind ik heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeej wat leuk die Kerstsfeer! Houd ik helemaal van, haha!

  Hele mooie kleuren nagellak dit, Hollywood Bling is mijn favoriet!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen