Gouden RVS huisnummers


Hoewel ik toen ik jonger was altijd dol was op zilver, ben ik tegenwoordig een grote fan van goud. Voornamelijk als het gaat om accessoires in- en rondom het huis. Goud straalt namelijk gelijk heel veel warmte af! Nadat we klaar waren met de slaapkamer is nu het volgende stukje aan de beurt; de voordeur. Deze willen wij van het voorjaar gaan schilderen, maar voordat we dat gaan doen hebben wij in ieder geval al nieuwe huisnummers! Ik mocht deze ontvangen van RVShuisnummers.nl en deel ze vandaag met jullie! 

Als we het hebben over het aangeven van je huisnummer(s) zijn hier talloze mogelijkheden voor. Zo heb je bijvoorbeeld verschillende deurbordjes te koop of kun je het nummer bijvoorbeeld als sticker opplakken. 

Zelf ben ik heel erg van het chique, maar tegelijkertijd subtiele. Bij ons huis hingen eerst zilveren huisnummers, welke wij nu hebben vervangen voor de gouden. Deze huisnummers zijn gemaakt van RVS en hebben de perfecte gouden kleur. Echt een messing kleur. Goud kan namelijk ook al snel kitsch zijn, en daar houd ik dan weer absoluut niet van.

Ik kan niet wachten tot wij van het voorjaar onze deuren (en alles daaromheen) hebben geverfd. Ik denk dat wij gaan kiezen voor crème (en anders wit), waar deze gouden letters dan natuurlijk perfect bij staan. Voor nu is dit allemaal nog grijs, en zoals jullie weten zijn donkere kleuren absoluut niet mijn ding!

Mocht je nu overigens geen fan zijn van goud; deze RVS huisnummers zijn ook in mat zwart, zilver én in een unieke 3D uitvoering te vinden op de webshop waar ik ze van heb mogen ontvangen. 


Wij wilden de huisnummers in eerste instantie al ophangen, maar we besloten uiteindelijk om dat toch nog niet te doen. Aangezien we nog gaan verven leek het ons leuker om dan alles in één keer goed te doen; dan matcht alles straks perfect bij elkaar.

Omdat ik jullie toch graag wilde zien hoe de huisnummers er uit komen te zien als ze hangen heb ik het even voor jullie gefotoshopt. Zoals je kunt zien hebben de huisnummers een perfect formaat (eigenlijk hetzelfde formaat als wat er nu hangt) en ziet het er straks in combinatie met wit of crème heel chique uit.

Zodra alles geverfd is zal ik natuurlijk nog een nieuwe foto aan dit artikel toevoegen, zodat jullie precies kunnen zien hoe het gehele plaatje is geworden. Ik kan in ieder geval niet wachten tot alles klaar is en de nieuwe, gouden huisnummers daadwerkelijk hangen.

Gouden RVS huisnummers - €13.99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.


1 opmerking