Styletone Box - Januari

 
Afgelopen week viel de nieuwe Styletone box weer op mijn deurmat. Normaal gesproken vond ik dat al erg leuk, maar gezien Styletone vanaf deze maand is samen gegaan met Bluxbox was ik extra nieuwsgierig naar de inhoud. Ik deel deze inhoud vandaag met jullie én laat je precies weten wat deze samenvoeging precies inhoud.

Voordat ik dan ook met jullie naar de inhoud ga kijken vertel ik je vliegensvlug wat er precies is veranderd nu deze twee boxen zijn samengevoegd.

Nu Bluxbox en Styletone samen zijn gevoegd hebben zij niet één, maar drie verschillende boxen. Dat zijn als volgt:

De Classic: dit is de Styletone box zoals hij altijd was; een brievenbus pakketje met daarin vijf producten (dit is tevens de box die ik vandaag aan jullie laat zien). - €16.95 per maand (of €18.95 in België). Deze box is dus iets duurder geworden, voorheen was dit namelijk €15.95.

De Ultimate: dit is de oude Bluxbox. Deze bevat de vijf producten die in de Classic box zitten, én nog eens 4-5 grote ''extra'' producten. - €29.95 per maand

De Explore: dit is een kleine box met 3 producten, welke je zonder lidmaatschap kunt bestellen. Dit is leuk om cadeau te doen, of om uit te proberen of zo'n box iets voor jou is! - €9.95 per box'

Genoeg gepraat; tijd om de inhoud van de box te bekijken! Zoals ik al zei heb ik de Classic box ontvangen, precies zoals ik hem gewend ben van Styletone. Dit is een box met vijf producten, en die laat ik nu aan je zien!

Pixi Lip Balm Natural Rose - Winkelwaarde €8.85
Het eerste product wat mij op viel is dit product van Pixi. Ik ben gek op dit merk, maar als het dan ook nog een lip balm blijkt te zijn word ik nog enthousiaster! Deze heeft een fijne geur en geeft je lippen een zachte tint. Ik heb hem natuurlijk al geprobeerd, en ik moet zeggen dat hij inderdaad heel fijn is! Echt een aanrader. 


Ellips Haarmasker - Winkelwaarde €4.20
Ellips is een nieuw merk in de Styletone box, en hoewel het mij bekend voorkomt heb ik er -volgens mij- inderdaad nog niets van geprobeerd. Dit merk maakt dierproefvrije producten (altijd goed!), waaronder dit haarmasker. Gezien de ingrediënten is dit masker niet heel fijn voor mijn krullen, maar ik ga hier ongetwijfeld iemand anders heel blij mee maken!


Paese Nagellak - Winkelwaarde €6.00
Van een nagellakje word ik daar in tegen altijd blij, zeker als die van Paese blijkt te zijn! Dit is inmiddels een bekend merk in de box, en dat vind ik helemaal niet erg. In de boxen zijn dit keer twee kleurtjes verspreid; Dusty Nude & Lilac White. Ik ontving daarvan Lilac White, en die past helemaal in mijn straatje. 


Avant Skincare Herstellende Oogpads - Winkelwaarde €40.00
Dit product zorgt gelijk voor de meeste waarde in deze box; deze oogpads hebben namelijk een waarde van €40.00. Dat zou je niet zeggen als je de verpakking zo ziet, maar wellicht verrichten ze wonderen! Ik ben in ieder geval erg nieuwsgierig geworden. Dit is namelijk zo'n product wat ik zelf nooit zou kopen (gezien de prijs), maar daardoor des te leuker vind om te proberen! In totaal zitten er drie setjes met patches in de verpakking.


Hot MakeUp Concealer - Winkelwaarde €14.77
Last but not least zit er nog een concealer in de box van het merk Hot MakeUp. Dit merk zit regelmatig in de box! Normaal gesproken ben ik daar wel enthousiast over, maar van een concealer in een box word ik zelden enthousiast. De kans is namelijk heel klein dat de kleur goed matcht, omdat iedereen een andere huidskleur en ondertoon heeft. Voor mij is deze concealer dan ook helaas veel te donker.

En dat was hem; de box van deze maand! De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €73.82. Ik ben daarnaast heel erg benieuwd naar de Ultimate en Explore box, wat mij betreft zijn dat hele leuke toevoegingen voor Styletone!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen