Too Faced The Natural Nudes Oogschaduw Palette


Hoewel ik dit prachtige palette al enige tijd in huis heb, heb ik hem nog niet eerder met jullie gedeeld op mijn blog. Gelukkig maakte ik voordat ik het palette begon te gebruiken foto's van dit mooie product, zodat ik hem vandaag als nog met jullie kan delen! Nieuwsgierig naar dit pareltje? Lees dan snel verder!


Ik heb het dan natuurlijk over een palette van één van mijn favoriete merken; Too Faced. Dit merk doet het kwalitatief altijd goed, maar tegelijkertijd vallen de verpakkingen van deze producten bijna altijd binnen mijn straatje. De meeste producten zien er namelijk mega schattig uit en bevatten véél roze; just how I like it.

Dit product is toevallig niet roze, maar heeft nog steeds wel een prachtige vormgeving. Het is een ombre van beige naar donkerbruin die perfect past bij de naam van het palette; The Natural Nudes.


Wanneer je het palette opent zie je in totaal 16 verschillende kleuren, opgedeeld in twee verschillende formaten pans. In de grote pans zit telkens een matte kleur, in de kleinere pans zit een kleur met flink wat shimmers. Het palette is precies 50-50 opgedeeld tussen matte en shimmer, en dat vind ik zelf altijd de fijnste palettes!

Ik combineer namelijk graag matte kleuren met shimmers, en in dit palette vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt. Kleuren voor een subtiele look, maar ook voor een smoky look. Als kers op de taart zitten er zelfs nog een aantal roze tinten in, waardoor je ook de perfecte party look kunt creëren. Dit alles zonder dat de kleuren té heftig worden. Wat je ook gebruikt, je kunt oneindig veel neutrale looks maken met dit palette.


Van links naar rechts zie je op bovenstaande swatches de volgende kleuren:
Foto 1: Swan, Glistening Snow, Shimmering Pearl, Seashell, Nude, Sparkling Sand, Rose Gold, Petal
Foto 2: Warm Rose, Sparkling Rum, Golden Light, Maple, Cocoa, Sugared, Sparkling Sable, Truffle

Zowel de matte als de shimmery kleuren zijn allemaal zeer goed gepigmenteerd. Op de swatches heb ik van alle kleurtjes één veegje aangebracht. Hoewel de kleuren nu al aardig intens zijn kun je de oogschaduws van Too Faced ook nog eens mooi opbouwen.

Omdat er veel glitters in de shimmery oogschaduws zit heb je met dit palette wel een beetje fall out, al vind ik dat over het algemeen niet erg storend. Het is ten slotte vrij eenvoudig om weg te halen, maar omdat het glitters zijn kan het gebeuren dat er her en der een aantal glitters verdwalen. 

Ik heb het palette al een paar maandjes in gebruik, waardoor ik met volle overtuiging kan zeggen dat ik heel blij ben met dit palette in mijn collectie. Ondanks dat ik heel veel nude oogschaduw palettes heb pak ik deze er regelmatig met plezier bij, en dat zegt genoeg! 

Too Faced The Natural Nudes Oogschaduw Palette - €48.35
'' Heb jij oogschaduw palettes van Too Faced in je collectie?

4 opmerkingen

 1. Prachtige kleurtjes, maar ik gebruik geen ooschaduw meer, nadat ik een heftige reactie op mijn ooglid heb gehad.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige oogschaduwpalette zeg! Mooie pigmentatie en shimmer kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig palette en geweldige pigmentatie. Ik heb overigens 0,0 van Too Faced.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pracht kleurtjes! En een top pigmentatie. Dit lijkt me een heel fijn palette.

  BeantwoordenVerwijderen