Molton Brown Heavenly Gingerlily


Molton Brown bestaat dit jaar vijftig jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden! Dit doen zij door één van hun meest iconische lijnen in het zonnetje te zetten; Heavenly Gingerlily. Ik heb inmiddels al aardig wat producten van Molton Brown geprobeerd, maar deze lijn is voor mij (bijna) helemaal nieuw. Ik ontving er onlangs een aantal heerlijke producten van en deel deze vandaag heel graag met jullie.


Hoewel ik vaak afsluit met mijn favoriet, leek het mij een goed idee om daar vandaag mee te beginnen. Ik heb het dan natuurlijk over de Eau de Toilette, want inmiddels ben ik aardig fan geworden van de geurtjes van Molton Brown!

Heavenly Gingerlily is mijn vierde parfum van Molton Brown. Naast deze geuren heb ik ook de Juniper Jazz, Milk Musk én Brown Orange & Bergamot Eau de Toilettes in mijn collectie.

Wat betreft de flacons; die zijn bij alle geurtjes hetzelfde. Molton Brown heeft een heel chique flesje die gelijk te herkennen is aan de bijzondere, ronde dop. Doordat alle flesjes hetzelfde zijn moet je wel eventjes vlug op de verpakking kijken welke geur je in handen hebt, maar dat is niet zo'n drama. Daarnaast weet ik inmiddels precies op welke plek welk geurtje staat.

Heavenly Gingerlily is zeker niet de minste in mijn Molton Brown parfum collectie. Hoewel Milk Musk mijn ultieme favoriet is, komt deze geur daar héél dichtbij. Vooral als we straks weer rustig richting de lente en zomer gaan; daar is deze geur perfect voor. 

Geurnoten:
Topnoten:
kardemom, gember en kruidnagel
Hartnoten: tuberoos, lelie en afrikaantje
Basisnoten: cederhout, sandelhout en muskus.

Hoewel Heavenly Gingerlily een bloemige geur is, vind ik hem niet ontzettend 'bloemig'. Daar houd ik namelijk nooit zo van, maar door de toevoeging van cederhout én sandelhout heeft de geur een hele warme waas. Ik kan niet wachten om deze in de iets warmere seizoenen dagelijks te gaan gebruiken.


Ik schreef het al in het begin van het artikel; deze geur is voor mij bijna helemaal nieuw. Ik heb er namelijk een tijdje terug ook een heerlijke geurkaars van ontvangen, al heb ik die nog maar een paar keer gebrand. Die gebruik ik echt voor speciale momenten, want hij is té lekker om zomaar op te branden.

Nu ik meer producten in deze geurlijn heb kan ik wat rigoureuzer in de weer met de producten en hoef ik niet bang te zijn dat ze binnen de kortste keren op zijn. Het tweede product wat ik mocht ontvangen staat daarom in onze toilet beneden; ik heb het dan over deze heerlijke handzeep.

De handzepen van Molton Brown ken ik inmiddels al, en daar ben ik altijd erg over te spreken! Ze zijn al prachtig om te zien, maar ook in gebruik werken ze erg fijn. Ze schuimen lekker, de geur is goed aanwezig én de geur blijft ook lang hangen op mijn handen.


Last but not least ontving ik ook nog de body lotion uit de Heavenly Gingerlily lijn, welke ik nog niet heb geopend. Door de ingrediënten kan ik deze helaas zelf niet gebruiken voor mijn gevoelige huid, maar daarom ga ik hier iemand anders blij mee maken!

Dat moet zeker lukken, want zo'n luxe body lotion is natuurlijk een pareltje in de badkamer. Ik vind het in ieder geval een plaatje om te zien!

Hoewel ik stiekem al een beetje bekend was met de Heavenly Gingerlily geur, ben ik des te blijer dat ik deze geurlijn heb mogen uitbreiden met deze drie heerlijke producten. De hand wash heb ik al volop in gebruik en ik kan niet wachten om de parfum met regelmaat te gaan dragen. Wat een heerlijke geur is dit!

Molton Brown Heavenly Gingerlily - Eau de Toilette 50 ML - €70.00| Hand Wash - €22.45 | Bodylotion - €31.00
'' Welke van deze producten zou jij het liefste willen proberen?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

4 opmerkingen

 1. Ik kende dit merk nog niet, klinkt heel fijn, ook die geurkaars.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne review. Het klinkt allemaal erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik de producten van Molton Brown ook altijd erg graag! Ze zien er erg chique uit, maar de geuren zijn ook echt heel uniek en bijzonder. Laatst ook een geurkaars van het merk besteld en daar was ik ook heel enthousiast over (behalve over het feit dat hij veeeel te gauw op was, maar daar had ik denk ik vooral zelf iets mee te maken;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed en je hebt ook weer prachtige foto's gemaakt, de producten zien er goed uit :)

  BeantwoordenVerwijderen