& Other Stories - Icy Pastels


Zoals jullie inmiddels weten ben ik gek op de producten van & Other Stories. Ik heb inmiddels een aantal make-upjes geprobeerd, maar voornamelijk hun verzorgingsproducten staan hoog bovenaan mijn favorieten lijstje. Ik mocht onlangs weer een mooi pakketje van dit merk ontvangen met daarin drie nieuwe producten uit de 'Icy Pastels' collectie. Nieuwsgierig wat ik heb ontvangen? Lees dan snel verder!


Een make-up collectie van & Other Stories is natuurlijk niet compleet zonder nagellak! In deze collectie zitten maar liefst zes verschillende kleurtjes, waarvan ik de kleuren Universe Rush heb ontvangen. Daarnaast ontving ik ook de kleur Glacer Gleam, al zie ik deze niet in het persbericht staan en verwacht ik dat hij daarom uit een andere collectie komt. 

Hoewel ik zelf niet snel blauw of groene nagellak draag, maak ik daar graag een uitzondering voor als het gaat om pastel tinten. Zo was ik vroeger echt helemaal fan van 'Sold out forever' van Catrice. Kennen jullie die nog? Die kleur was zó immens populair, en ik droeg hem met liefde. Ik overigens niet alleen, want de kleur was inderdaad áltijd uitverkocht.

Die kleur groen zou ik tegenwoordig niet meer dragen, maar Glacer Gleam wél. Glacer Gleam is héél lichtgroen en Universe Rush is héél lichtpaars. Echt prachtige, pastelkleurtjes. Die pastelkleurtjes hebben een beetje een ijzige ondertoon, wat precies bij de naam van de collectie past; Icy Pastels.

Universe Rush wordt op de nagel opeens een stuk meer blauw, wat ik heel grappig vond om te zien. Bij de eerste laag is het namelijk echt nog lila, maar bij het tweede laagje wordt hij opeens een stukje donkerder. Ik vind hem nu echter alleen nog maar mooier, dus dat is alleen maar positief.

Glacer Gleam is ook een prachtige kleur, al dekt deze wel een stukje minder goed. Dit lakje heeft ook een ander kwastje, welke ik overigens wel fijner vind. Deze heeft namelijk afgeronde hoeken, terwijl het andere lakje een kaarsrecht kwastje heeft. Dit lakje is echter een stuk dunner en heeft daarom vier laagjes nodig om volledig te dekken. Dat vind ik net te veel.


Naast de nagellakjes ontving ik nog een mooi product; de Lunar Lush Pearly Lip Balm. Deze lip balm zit in een wit potje met draaidekseltje, wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind. Ik weet dat niet iedereen dit even prettig vind (gezien de hygiëne), maar het is zo makkelijk om een lip balm op deze manier in je tas te gooien. Op de een of andere manier raken ze zo minder makkelijk kwijt! 

Ik ontving deze lip balm in de kleur Lunar Lush, al is er nog een tweede variant; Orbit Skyfall. Lunar Lush is paars met glitters en Orbit Skyfall ziet er een beetje crème kleurig uit.

Ik denk echter dat het weinig verschil maakt welke van de twee lip balms je kiest, want op je lippen zie je niets terug van de kleur. Gelukkig maar, want ik heb bij een lip balm het liefst geen (of bijna geen) kleur. Wat je wel terug krijgt is een mooie, subtiele shimmer. Doordat de shimmers heel klein zijn zie je dit op de camera (op je lippen) niet goed, maar op bovenstaande foto kun je de shimmers wel een beetje zien!

Deze lip balm is gemaakt op basis van jojoba-, mimosa- en zonnebloemwas. Deze combinatie hoort de lippen te verzorgen, beschermen en het vocht vast te houden. Daarnaast bevat de lip balm cacaoboter en is het rijk aan Vitamine E.

De lip balm is lekker romig en smeert daardoor eenvoudig uit, echter blijft er wel een vettig laagje op je vingers achter. Ook op mijn lippen voelt de balm iets vetter dan ik graag zou willen, waardoor ik deze puur gebruik voor het slapen gaan. Dan vind ik dat namelijk niet erg, maar voor overdag heb ik hem liever iets minder vettig. 

Al met al denk ik dat & Other Stories weer een hele leuke collectie heeft neergezet, met kleurtjes waar je spontaan vrolijk van wordt. Ze hebben ook nog twee mooie eye creams in deze collectie welke er ook erg veelbelovend uit zagen!

& Other Stories Nagellak - €7.00 per stuk | Lip balm - €9 per stuk.
'' Koop jij wel eens make-up van & Other Stories?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Die lipbalsem klinkt fijn! Ik ben zelf echt absoluut geen fan van de kleur groen, haha, maar het lila/blauwe lakje vind ik een erg mooi kleurtje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kom altijd heel graag bij & Other stories, vooral voor de jurken en accessoires. Maar op de een of andere manier sla ik de cosmetica altijd over. Ik vind het blauwe nagellakje wel erg mooi, ik ben altijd dol op de kleur blauw.

    BeantwoordenVerwijderen