Rockstyle Edelsteen Zeep Dispenser - Rozenkwarts


Ik vind het heerlijk om af en toe het internet af te struinen, op zoek naar inspiratie voor het interieur. Ik noem mijzelf niet zozeer een shopaholic, maar ik vind het toch genieten om af en toe weer iets nieuws te bestellen. Hoe dat voorheen voornamelijk om beauty- en fashion ging, bestel ik tegenwoordig steeds meer dingen voor in huis. Onlangs kwam ik op een nieuwe website terecht die mijn aandacht gelijk trok; Rockstyle. Hier verkopen zij prachtige items (onder andere voor in het interieur) die te maken hebben met stenen. Ik ontving twee items uit hun webshop en deel deze vandaag met jullie!

Wanneer ik zeg dat deze webshop producten verkoopt die te maken hebben met stenen, heb ik het natuurlijk niet over gewone stenen. Op de website van Rockstyle vind je prachtige producten die te maken hebben met edelstenen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Power Crystal Sets.

De reden waardoor ik terecht kwam op deze website zijn hun prachtige zeeppompjes. Ik kwam ze in eerste instantie met puur toeval via Instagram tegen en belandde al snel op hun webshop. 

Op de webshop van Rockstyle viel mijn oog op dit fantastische zeeppompje met Rozenkwarts. Zelf heb ik al een aantal stenen in huis, al zijn dat allemaal Amethysten. Dat is namelijk mijn geboortesteen, maar tevens ook mijn favoriete steen. Die eerste plek wordt al snel opgevolgd door een tweede soort steen; rozenkwarts.

De reden daarvan kan je je ongetwijfeld wel indenken; het is roze. Ik ben gek op alles wat roze is, zeker als het ook nog eens gecombineerd is met goud. Dit prachtige zeeppompje is gemaakt van rozenkwarts met daarop een goudkleurige dop. En zeg nou zelf, dit is toch een plaatje?

Je kunt het zeeppompje eenvoudig vullen door de dop er af te draaien en er een ander zeepje in te gieten. Dit is overigens wel gelijk het enige nadeel aan het zeeppompje; je moet er rekening mee houden dat de daadwerkelijke inhoud vrij klein is. De flacon die je kunt vullen is ongeveer één derde/vierde van de dispenser, waardoor je hem wel regelmatig moet bijvullen.

Nu is de dispenser zo mooi dat ik dat niet erg vind, en inmiddels staat hij dan ook te shinen in onze keuken. Het is echt een opvallend stuk en ik vind dit ook een fantastisch item om cadeau te geven; het is echt een uniek en liefdevol cadeau. Rozenkwarts is namelijk de steen van de liefde en harmonie!

Mocht je trouwens niet zo gek zijn op goud; de dispenser is ook beschikbaar met een zilveren dop. Ook een hele mooie combinatie!


Een nieuw product van Rockstyle, welke ik ook mocht ontvangen, zijn hun hand sanitizers! Deze producten zijn tegenwoordig natuurlijk heel populair, maar als je mij al wat langer volgt weet je dat ik al jaren fan ben van hand sanitizer. Ik vind niets vervelender dan vieze of groezelige handen en gebruik het daarom dagelijks.

Dit flesje is extra mooi, want in deze hand sanitizer zitten prachtige, kleine Rozenkwarts edelstenen. Dat maakt hem toch even wat specialer dan de standaard hand sanitizers die je gewend bent!

De hand sanitizer zit in een glazen flesje die bijdraagt aan een beter milieu; de meeste hand sanitizers zitten namelijk in een plastic flesje. Ondanks dat het een glazen flesje is kun je hem eenvoudig meenemen in je handtas; het is namelijk wel een stevig glas.

De hand sanitizer doet precies wat hij moet doen en heeft daarnaast een hele fijne rozen geur. Lekker subtiel en niet te overheersend, maar dat maakt hem toch wat aantrekkelijker dan een hand sanitizer met pure alcohol geur.
Wat een mooie items hé? Ik ben heel erg blij met deze twee nieuwe aanwinsten in mijn collectie, en ben vooral benieuwd of jullie ook iets hebben met stenen. Geloof je in de werking er van, of vind je ze juist heel mooi om ter display neer te zetten? Ik ben benieuwd!

'' Wat is jouw favoriete edelsteen?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Wauw wat is hij mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ja, tijden veranderen;-) Vroeger kocht ik een jurk, nu koop ik voor het zelfde geld liever iets voor in huis! Deze zeeppomp is inderdaad prachtig, ik kan er ook zo van genieten om mooie versies van zulke alledaagse dingen in huis te hebben staan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig hé! Al moet ik zeggen dat ik kleding nog wel steeds graag koop, beauty alleen niet meer zoveel. :)

   Verwijderen
 3. Wat een prachtige zeep dispenser!

  BeantwoordenVerwijderen