Sally Hansen Island Coconut Aroma Oil


Sally Hansen kennen we natuurlijk allemaal van hun mooie nagellakjes. Zij lanceerden onlangs al een GOOD. KIND. PURE nagellak collectie met clean nagellak-kleuren, maar komen nu ook met een verzorgend product; de Island Coconut Aroma Oil. Dit product is gemaakt met 100% plantaardige, vegan ingrediënten. Ik heb deze mogen testen en vertel je er graag wat meer over.


Sally Hansen wil met deze nagelriem olie verder borduren op hun nieuwe, clean nagelproducten. Hun nieuwe missie is het leveren van nagellak en nagelproducten die op planten gebaseerd zijn en 100% veganistisch én 6-free zijn. De 6-free formule is samengesteld zonder formaldehydehars, aceton, kamfer, ethyltoslamide en trifenylfosfaat; ingrediënten van dierlijke oorsprong.

Dat klinkt natuurlijk veelbelovend, en laat ik nu ook nog eens dol zijn op nagelriem producten! Mijn handen zijn in het algemeen altijd erg droog (ondanks het veelvoudig gebruiken van handcrème), en mijn nagelriemen zijn daar geen uitzondering voor. Nu zijn de nagelriemen gelukkig iets gemakkelijker te hydrateren dan mijn handen op zich, wat ik dan ook graag doe.

Het flesje van deze nagelriemolie was eigenlijk al genoeg om mij nieuwsgierig te maken (hoe schattig is dit flesje met zijn babyroze etiket en dop?), maar de geur deed daar ook goed aan mee. Ik ben dol op alles wat met kokos te maken heeft; of je het nu kunt eten, drinken, ruiken of allemaal! Count. me. in.


In combinatie met het heerlijke weer waar we op dit moment van mogen genieten waan je je met deze nagelriem olie gelijk op een tropisch eiland. Oke, niet helemaal misschien... maar als je je ogen dicht doet kun je er jezelf ongetwijfeld naartoe fantaseren.

Dat is in ieder geval waar deze olie mij aan doet denken; zon, zee, vakantie! Het is een heerlijke, tropische kokosgeur. Een stukje zoeter dan de gemiddelde kokosgeur die ik gewend ben in verzorgingsproducten, maar juist daardoor zo lekker.

Ik breng deze dan ook met plezier iedere dag aan op mijn nagelriemen. Ik heb het flesje sinds ik hem heb ontvangen naast mijn bed neer gezet zodat ik het niet vergeet, en tot nu toe gaat dat prima! De nagelriem crème maakt mijn nagelriemen minder droog en zorgt er vooral voor dat deze minder snel scheuren. Daar wil ik nog wel eens last van hebben, vooral gezien de koude dagen die we achter de rug hebben! 

Zodra mijn nagels weer een beetje op een fatsoenlijke lengte zijn gegroeid ga ik voor- en na foto's met jullie delen op mijn Instagram, maar helaas heb ik deze onlangs kort moeten vijlen omdat ze stuk voor stuk begonnen te scheuren.

Ik gebruik de olie nu een kleine week en tot nu toe ben ik heel tevreden over het resultaat. Het is vooral heel fijn dat mijn nagelriemen niet elke dag meer scheuren, want daar kan je af en toe nog best pijnlijke ''wondjes'' aan over houden. En die geur, dat is ook geen straf! Mijn handen ruiken iedere avond weer heerlijk.

Sally Hansen Island Coconut Aroma Oil - €9.99
'' Wat is jouw favoriete nagelriem product?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

 1. Ik ben ook dol op kokos!! Dus ik denk dat ik deze ook heel erg fijn zal vinden. Ik ga er zeker voor kijken binnenkort. Ik gebruik er nu zelf een van ORLY met een oranje bloesem geur die ik ook heel fijn vind en ook goed werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die van Orly gebruikte ik hiervoor ook een tijdje. Inderdaad ook heel fijn, al vond ik die geur niet zo heel lekker. Ik ben benieuwd wat je van deze vindt! :)

   Verwijderen
 2. Klinkt als een fijn product! Ik ben alleen niet zo'n kokos fan.

  BeantwoordenVerwijderen