Styletone Box - Februari 2021

We zijn alweer halverwege februari; wat gaat de tijd snel! Hoewel de vorige Styletone box nog maar kort geleden binnen was gekomen, echter zijn we toch al weer aangekomen bij de tweede box van dit jaar. Deze februari box heeft het thema 'Crazy in love' en bevat vijf producten voor een liefdevolle maand. Dat klinkt natuurlijk interessant! Nieuwsgierig wat er allemaal in de box zit? Lees dan snel verder!

 
Creative Cosmetics Minerale Oogschaduw - Winkelwaarde €12.95
Het eerste product in de box trekt mij natuurlijk aan door de schattige, roze verpakking. Als ik iets zie in mijn favoriete kleur word ik gelijk nieuwsgierig! Dit product is van het merk Creative Cosmetics, het is namelijk een minerale oogschaduw! In totaal zitten er vier verschillende kleuren in de box verspreid en daarvan ontving ik Old Pink. Een prachtige kleur die ik zeker ga uitproberen!


Doucce Fierce & Fine Eyeliner - Winkelwaarde €17.34
Ook van het tweede product in de box word ik erg blij. Dit is een eyeliner van het merk Doucce, welke we regelmatig in de box terug zien komen. Ik draag iedere dag eyeliner met wing, dus eyeliners gaan er hier nog wel eens doorheen. Als mijn huidige eyeliner op is ga ik deze zeker proberen! 


Lord & Berry Maximatte Lip Potlood 'Here and Now' - Winkelwaarde €18.00
Dit merk hebben we al eventjes niet meer in de box gezien; des te leuker dat ze weer terug zijn! Speciaal voor Valentijnsdag zit er een felle, rode lipkleur in. Ik weet dat de lippotloodjes van Lord & Berry heel fijn zijn, ik heb er in het verleden namelijk al eens een ander kleurtje van gehad!


Beebee Beauty Balm Cream - Winkelwaarde €20.75
Jullie weten inmiddels hoe ik denk over foundations en concealers in verrassingsboxen; dat vind ik toch altijd een beetje een domper. Negen van de tien keer is de kleur namelijk geen match. Helaas is dat bij dit product ook het geval, wat jammer is. Beebee is namelijk wel een fijn merk!


Hikari Starstruck Masker - Winkelwaarde €10.74
We sluiten gelukkig af met een product waar iedereen blij van word; een masker. Dit masker van Hikari is heel speciaal; hij bevat namelijk glitters! Het is een peel-off masker die je poriƫn zuivert en de huid verstevigt. Klinkt goed! Deze ga ik binnenkort zeker uitproberen.

En dat was hem weer; de Styletone box van deze maand! De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €79.78

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

1 opmerking