Xoo - Dazzle Horloge Rose Gold


Het zijn prachtige cadeaus voor zowel je zelf als een ander; sieraden. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik gek ben op alles wat glinstert en glittert. Mijn sieraden collectie groeit iedere maand verder uit en daar word ik alleen maar gelukkig van. Onlangs mocht ik mijn collectie weer verder uitbreiden met een prachtig horloge van een relatief nieuw merk: Xoo. Ik kan niet wachten om deze vandaag eindelijk met jullie te delen!

Op de website van Xoo vind je een ruim assortiment aan horloges, echter is dat niet het enige wat zij verkopen. Je kunt er ook terecht voor mooie sieraden, scrunchies en andere accessoires. In elk van deze categorieën is er flink wat keuze, waardoor de kans groot is dat er iets leuks voor jou (of iemand die je wilt verrassen met een cadeautje) tussen zit!

Bij mij was dat ook het geval; mijn keuze viel al snel op één van de horloges. Ik koos voor het Dazzle horloge in rosé. Dit horloge heeft een rosé gouden band en frame, gecombineerd met een zilveren wijzerplaat. Deze zilveren wijzerplaat zit vol met glitters, wat ervoor zorgt dat het een echte eyecatcher is. Vooral in de zomer denk ik dat deze glitters heel mooi gaan weerspiegelen in het zonlicht.

Doordat de wijzerplaat zilver is kun je het horloge ook heel eenvoudig combineren met zilveren sieraden, als je bijvoorbeeld niet zoveel rosé gouden armbandjes in je collectie hebt. De meeste sieraden in mijn collectie zijn dan ook zilver, waardoor ik door deze combinatie onwijs lang kan door blijven combineren. Dit horloge heeft een roestvrijstalen band die je eenvoudig kunt aanpassen naar elke maat. Dat vind ik zelf een stuk gemakkelijker dan horloges met gaatjes, omdat ik hele kleine polsjes heb. Hierdoor zijn armbandjes en horloges snel te groot, maar bij dit exemplaar heb ik daar geen last van doordat ik hem precies op maat kan zetten.

Omdat ik zulke dunne polsjes heb vind ik het belangrijk dat de wijzerplaat van een horloge niet te groot is, dat maakt het namelijk al snel lomp en niet elegant. Dit horloge is echter alles behalve dat; doordat de wijzerplaat een doorsnede van slechts 36 MM heeft is het de perfecte maat voor een mooi, vrouwelijk horloge. Niet te groot en zeker ook niet te klein!

Handig om te weten; het horloge is waterdicht tot 3ATM en is voorzien van mineraal glas. Hierdoor is het horloge beter bestand tegen krassen en beschadigingen. Voor mij is dat zeker belangrijk, aangezien ik met mijn werk de hele dag actief met mijn handen en armen in de weer ben. Dan is het jammer als er binnen de kortste keren krassen op zitten; daar wordt niemand blij van.

Kortom; ik ben heel blij met mijn nieuwe horloge, en wordt nog enthousiaster als ik zie dat de horloges van Xoo ook nog eens heel fijn geprijsd zijn. Dit horloge shop je voor slechts €89.00 en maakt daardoor ook een perfect cadeau voor bijvoorbeeld moederdag; voordat je het weet staat die feestdag al weer voor de eur.

Dat horloge kan echter ook voor niets van jou worden; Xoo houdt as we speak namelijk een winactie (via Instagram) waarbij je kans maakt op €250 shoptegoed op hun website! Meedoen kan eenvoudig door te liken, volgen en delen. Meedoen kan tot 21 februari, wanneer de winnaar(es) bekend wordt gemaakt. 

'' Draag jij graag een horloge?

*Dit artikel bevat betaalde promotie. 
Lees hier mijn disclaimer.

6 opmerkingen

 1. Prachtig horloge! Ik hou wel van rose goud.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is erg mooi! Ik vind vooral de wijzerplaat erg tof. Ik draag ook altijd graag een horloge, wel zo praktisch;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw , wat een prachtig horloge zeg! Ze zijn inderdaad goed geprijsd en doen niet onder voor een luxer merk waar ik direct aan moet denken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh dit is echt een prachtig horloge, in combinatie met het rosé goud is het echt een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Helemaal mijn smaak! Ik vind 'em prachtig. Staat ook heel mooi in combinatie met je armbandje. Ik draag elke dag een horloge, ik kan echt niet zonder.

  BeantwoordenVerwijderen