Een droogboeket van Bries aan Zee

Ik ben gek op bloemen in alle kleuren, geuren en maten. Daarnaast ben ik ook dol op planten en staat mijn huis hier eigenlijk helemaal mee vol. Doorgaans koop ik sneller een plant dan een bos bloemen, omdat je hier simpelweg veel langer van kunt genieten. Planten gaan ten slotte -als je ze goed verzorgt ;)- jaren lang mee. Sinds een tijdje is het fenomeen ''droogbloemen'' ontzettend populair, en ik mocht hier een prachtige bos van ontvangen. Deze bloemen kun je ook een lange tijd bewaren, en zo heb je toch een mooie bos in huis.


Op de website van Bries aan Zee vind je ontzettend veel samengestelde boeketten met droogbloemen. Daarnaast maken zij ook een klein uitstapje naar verse boeketten, waardoor je op hun website heel veel keuze hebt. Ideaal als je een cadeautje wilt bestellen!

Ik koos zelf voor het boeket 'Emma'. Dit is een groot boeket, bestaande uit diverse droogbloemen in beige en bruintinten. Elk boeket wordt met de hand gemaakt, dus het kan wel zo zijn dat hij iets afwijkt van de afbeelding. Minder mooi wordt hij daar zeker niet van, het maakt het juist een beetje uniek!


Ik heb dit boeket nu op de keukentafel staan en geniet er elke keer weer van als ik er langs loop. De geur van de droogbloemen is trouwens ook erg lekker. Niet te vergelijken met verse bloemen natuurlijk (qua geur), maar minstens even lekker.

Een bos droogbloemen is een onwijs leuke manier om bloemen cadeau te doen, zonder dat ze na een week weer de prullenbak in moeten. Van zo'n boeket kun je namelijk ook zeker een paar jaar plezier hebben. Af en toe even voorzichtig afstoffen (ik doe dit met hetzelfde kwastje waarmee ik mijn planten afstof) en ze zien er weer uit als nieuw!

Droogboeket Emma - €22.50
'' Heb jij droogbloemen in huis?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

Geen opmerkingen