JayJun Roselle Tea Eye Gel Patches


Ik weet niet of ik de enige ben, maar mijn wallen lijken met de dag erger te worden. Dat komt niet door een gebrek aan slaap, maar de daadwerkelijke reden heb ik nog niet gevonden. Nu moet ik zeggen dat die wallen in de winter sowieso een stuk aanweziger zijn dan bijvoorbeeld in de zomer. Ik vind het dan ook heerlijk om af en toe een maskertje of een crème te gebruiken die dit iets verminderd en de huid rondom mijn ogen even in de watten legt. Onlangs ontving ik de Roselle Tea Eye Patches, en die zijn daar perfect voor! Ik testte ze uitgebreid uit en deel ze vandaag graag met jullie.Voordat ik de patches open maakte was ik al een beetje verliefd... op de verpakking! Dit product is van een Koreaans merk (ik ontving hem van de webshop Korean-Skincare, waar ik al eens eerder een aantal mooie producten van mocht ontvangen). Koreaanse merken hebben altijd mega leuke verpakkingen en daar is dit product geen uitzondering op. 

Wanneer ik de verpakking open word ik echter niet minder blij. Wanneer je het witte dekseltje optilt komen de eye patches tevoorschijn en die zien er net zo vrolijk uit als de verpakking. de heldere patches zien er uit om op te eten!

Doordat de patches er een beetje aardbei-achtig uitzien had ik verwacht dat de patches ook zo zouden ruiken; mierzoet en fruitig. Dat is echter niet het geval. Ze ruiken nog steeds onwijs lekker, al is het geen fruitige, maar een bloemige geur. Niet zo gek ook gezien de naam van het product!


Wat betreft verpakking en geur keurde ik dit product al snel goed, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de patches zelf! Eye patches zijn te vergelijken met oogmaskertjes en werken dan ook hetzelfde. Je haalt er eenvoudig (en vooral hygiënisch) twee uit met het lepeltje en brengt deze aan onder je ogen. Zorg er voor dat je ze niet té dicht op je ogen aanbrengt, je wilt namelijk niet dat je ogen geïrriteerd raken.

Laat het maskertje vervolgens zo'n twintig minuten zitten en verwijderd ze daarna. Masseer het resterende beetje serum in door een ronddraaiende beweging te maken én voila! De eye patches zijn een heerlijke manier om even twintig minuutjes te ontspannen en je huid extra tot rust te laten komen.

Naast dat jij (en je huid) even kunnen relaxen zorgen de patches er voor dat je huid gehydrateerd wordt en er weer een stukje frisser uitziet. Daarnaast voelt de huid rondom mijn ogen een stuk minder vermoeid aan wanneer ik ze gebruik na een lange dag. 

Ingrediënten: Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Chondrus Crispus (Carrageenan), Potassium Chloride, Tripropylene Glycol, Dipropylene Glycol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Extract, Sambucus Nigra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Pentylene Glycol, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract(0.2%), Saururus Chinensis Extract, Ceratonia Siliqua Gum, Sucrose, Isopropyl Alcohol, Calcium Chloride, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Cellulose Gum, Chondrus Crispus Powder, Allantoin, Adenosine, Disodium EDTA, Calcium Lactate, Ethyl Hexanediol, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, CI 77491, Polyglyceryl-10 Laurate, Fragrance, Chlorphenesin

Ik ben heel erg tevreden over deze patches en gebruik ze elke keer weer met plezier. Het wordt aangeraden om de patches 2-3 keer per week te gebruiken, en daar heb je er ook genoeg voor! Er zitten er namelijk zestig in dit doosje, waardoor je er zeker 30 keer mee kunt doen.

Het voordeel van zo'n goed gevuld doosje is dat het héél voordelig is. Wanneer je een oogmasker koopt ben je al snel minimaal €5 kwijt, en dan kun je er één keer mee doen. Voor dit product betaal je €20.95 en daar kun je dertig keer mee doen. Omgerekend is dat nog geen euro per keer; een stuk voordeliger dus! Daarnaast verspil je ook een stuk minder plastic verpakkingen; je kunt zelfs een refill bestellen voor in dit doosje. Ik ben fan!

JayJun Roselle Tea Eye Gel Patches - €20.95
'' Gebruik jij graag eye patches?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Ik gebruik nooit eye patches, maar deze klinken wel heel fijn om eens te proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik zelf de avocado oogcreme van Kiehls, maar pads staan ook zeker op mijn lijstje om een keer uit te proberen. Ook ben ik heel benieuwd naar Koreaanse beauty producten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog nooit zoiets gebruikt maar je hebt me super nieuwsgierig gemaakt. De verpakking ziet er zeker heel mooi uit. Ik zou ook een zoete geur verwachten na het openen van het dekseltje want het lijkt net alsof de patches in aarbeien jam liggen ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk product! Ik ben niet zo dol op gewone sheetmaskers (voor het hele gezicht dus) maar eyepatches vind ik altijd erg fijn. Met een beetje goede varianten zie je daarna ook vaak echt resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen