MAC Cosmetics | Black Cherry Limited Edition


Met de nieuwe Black Cherry collectie van MAC maak jij je eenvoudig klaar voor de lente! Deze collectie is vormgegeven met prachtige kersenbloesems op een chique, zwarte ondergrond. Ik mocht van deze collectie twee producten ontvangen die ik afgelopen weekend al met jullie deelde op Instagram, maar vandaag ook uitgebreid review op mijn blog. Nieuwsgierig wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Dat ik gek ben op de producten van MAC is geen geheim, maar voor de Limited Editions word ik altijd nog nét even iets enthousiaster. Toen ik tot een paar jaar geleden nog onwijs veel make-up kocht spaarde ik de Limited Editions lipsticks, oogschaduw palettes en blushes van MAC. Ik heb dan ook nog altijd een hele grote collectie van dit merk, voornamelijk omdat ik de verpakkingen altijd zo leuk vond.

Daar is deze collectie geen uitzondering op! De Black Cherry collectie heeft een zwarte basis met daarop de lieve print van de roze met witte kersenbloesem. Ik vind het heel tof hoe ze hier voor een donkere ondergrond hebben gekozen, want dat creëert een heel ander effect dan wanneer de basis van de huls wit was geweest. Door de combinatie van het roze metallic geeft deze hele collectie mij echt het Koreaanse make-up gevoel, en daar ben ik gek op.


De MAC Black Cherry collectie bestaat in totaal uit zeven verschillende producten in verschillende kleurtjes, en die zijn als volgt:

Matte Lipstick: Dramarama | Moody Bloom | Bloombox
Fix+ Cherry Blossom
36 Dreamgirl Lash
Brushstroke 24Hour Liner

Glow Play Lip Balm: Floral Coral | Pinking Of You | Blossoms Or Bust | Fleur Welcome
Extra Dimension Blush: Room To Boom | Under My Plum | Dilly-Dolly | Look Don't Touch
Prep + Prime Lip

Ik ontving allereerst de Extra Dimension Blush in de kleur Room To Boom. Dit is een prachtige, perzik roze tint met daarin subtiele goude shimmers. Deze kleur doet mij gelijk denken aan een oude favoriet van mij; NARS Orgasm. Hoewel hij niet exact hetzelfde is lijkt deze kleur daar wel aardig op, en dat vind ik helemaal niet erg. Orgasm is namelijk een prachtige tint!

Deze blush past dan ook perfect bij mijn huidskleur. Hij geeft genoeg kleur voor een mooie en gezonde blos, maar is tegelijkertijd niet overdreven roze of rood. Een heel fijn kleurtje met daarin een fijne dosis aan shimmers. Tegenwoordig draag ik niet meer elke dag highlighter, en met deze blush is dat ook helemaal niet nodig!

Op bovenstaande foto zie je swatches van de MAC Black Cherry Bloombox lipstick en de Extra Dimension Blush in de kleur Room To Boom.


Naast die prachtige blush mocht ik ook nog een pareltje van een lipstick ontvangen; Bloombox. Deze kleur is net als de blush momenteel al uitverkocht op de website van MAC, maar ik weet uit ervaring dat zij hun collecties vaak nog weer (gedeeltelijk) aanvullen. Mocht je iets willen scoren wat al is uitverkocht zou ik regelmatig blijven refreshen, wie weet heb je dan toch nog geluk!

Ik heb het geluk dat ik deze lipstick al in mijn collectie heb, en daar ben ik heel blij mee! Hoewel het niet een kleur is die ik zelf gelijk zou uitkiezen is Bloombox wel echt een prachtige kleur. Hij is koraalrood met een oranje ondertoon, waardoor hij nog net even wat feller wordt. In combinatie met een mooie, natuurlijke oogschaduw look vind ik dit een heel vrolijk kleurtje voor de lente- en of zomer.

De lipsticks in de Black Cherry collectie zijn alle vier matte, al heb ik het idee dat deze kleur iets meer creamy is dan de standaard matte lipsticks van MAC. Dat vind ik overigens alleen maar fijn, want dat betekent dat hij des te eenvoudiger aan te brengen is!

Ik was al een beetje verliefd toen ik de verpakkingen zag, maar van de kleurtjes werd ik nog enthousiaster. De laatste tijd brengt MAC weer steeds meer prachtige collecties uit, net als vroeger! Ik word er in ieder geval erg enthousiast van en ben heel benieuwd of dat gevoel bij jullie wederzijds is.

MAC Cosmetics Black Cherry Matte Lipstick - €21.00 | Extra Dimension Blush - €28.50
'' Heb jij iets uit deze collectie besteld?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. Alleen de vormgeving vind ik al to-die-for!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oeh heel mooi! Ik ben de laatste tijd wat minder van de lipsticks, maar die blush vind ik wel echt helemaal geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt een prachtig kleurtje voor de zomer, ziet er schitterend uit!

    BeantwoordenVerwijderen