Molton Brown Orange & Bergamot Hand Wash + Hand Lotion


Als er één specifiek beauty/verzorgingsproduct is dat er bij mij héél hard door gaat, dan is het wel handzeep. Bij elke kraan in ons huis kun je een mooi flesje vinden en in mijn voorraadkast heb ik nog genoeg voorraad om de komende drie jaar met handzeep door te komen. Het is zo'n product wat ik héél graag koop en waar ik dan ook heel erg van kan genieten. Ik mocht onlangs een nieuwe variant van Molton Brown ontvangen, en die testte ik samen met de bijbehorende hand lotion!

Hoewel het belangrijk is dat een handzeep lekker ruikt en fijn werkt, vind ik de vormgeving ook altijd erg belangrijk. Ze staan toch altijd prominent in het zicht, en dan wil je wel dat het er een beetje leuk uit ziet! Dat is ook precies waar mijn liefde voor handzeep vandaan komt; ik word eenvoudig verleid door chique en schattige verpakkingen.

Datzelfde geld overigens voor hand crèmes en hand sanitizer; ik heb hier genoeg van om het nog jarenlang elke dag te kunnen gebruiken. Nu probeer ik die voorraad langzaam wel een beetje op te maken en probeer ik mijzelf zoveel mogelijk te beheersen om niet nóg meer zeep en crèmes in te slaan, maar als er toevallig een pakketje met deze producten binnen komt ben ik des te blijer!


Goed, genoeg over mijn ''verslaving'' voor alle producten die met handen te maken hebben. Ik ontving van Molton Brown een prachtig pakketje met daarin twee producten uit de Orange & Bergamot lijn. Vormgegeven in hun signature verpakking, maar nét even iets specialer dan normaal.

Op de verpakking staan namelijk ontzettend schattige sinaasappeltjes met takjes. Deze print brengt mij gelijk in een zomerse stemming, en als dat bij jou nog niet het geval is doet de geur dat wel! 

Top noten: orange, bergamot & mandarin
Hart noten: neroli, cardemom & galbanum
Basis noten: musk, ylang-ylang & cedarwood


Deze frisse, maar tegelijkertijd warme geur vind ik onwijs lekker! In combinatie met de leuke verpakking kan ik niet wachten tot het zonnetje weer volop gaat schijnen. Zo'n luxe zeep moet je ten slotte wel het moment geven wat het verdient!

De hand lotion van de Orange & Bergamot lijn heb ik stiekem al wel in gebruik genomen. Hiervan heb ik altijd een flacon of flesje van op mijn nachtkastje staan, om zo iedere avond voor het slapen gaan aan te brengen. Ik vind handcrème overdag namelijk niet altijd even fijn, omdat het toch altijd even duurt voordat het helemaal goed is ingetrokken en je vingers niet meer vettig aanvoelen.

Ik doe het daarom altijd voor het slapen gaan; zo kan ik een royale laag aanbrengen en heeft het product de hele nacht de tijd om mijn handen te verzorgen. Deze van Molton Brown doet daar erg goed zijn best in, want mijn handen voelen de afgelopen tijd heerlijk zacht. Zelfs voor mijn knokkels (die altijd erg droog zijn) hoef ik niet nog een extra crème te gebruiken. Daarvoor breng ik normaal namelijk nog een extra dikke crème of een nagelriemboter aan. 

Ik ben weer helemaal in mijn sas met deze twee pareltjes van Molton Brown. Het is een heerlijk merk, maar dat hoef ik jullie inmiddels denk ik niet meer te vertellen. Deze twee producten zijn daar geen uitzondering op!

Molton Brown Orange & Bergamot Hand Wash - €26.50 (300 ML) | Hand Lotion - €25.00 (300 ML)
" Wat is jouw favoriete Molton Brown geurlijn?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer. 

1 opmerking

  1. Ik ken het merk niet, maar ik vind het er wel heel mooi uitzien! Zou perfect op een wastafel staan.

    BeantwoordenVerwijderen