Orly - Lovella Nagellak


Hoewel ik heel veel verschillende nagellak merken in mijn collectie heb, was Orly daar tot kort voor heen geen van. Ik heb ooit één zwart lakje van Orly gehad (welke ik gebruikte voor deze nail-art), én ik heb een nagelriem olie van dit merk. Meestal als ik een nagellakje koop ga ik standaard voor OPI, maar onlangs besloot ik eens naar de lakjes van Orly te gaan kijken. Daar hoorde ik ten slotte heel veel goeds over! Toen ik de swatch van Lovella zag was ik gelijk verliefd en besloot ik dit kleurtje te bestellen.

Natuurlijk is Lovella een roze kleurtje; ik had niet anders van mijzelf verwacht. Dit is simpelweg een kleur die ik elke dag zou kunnen dragen en dat vind ik heel belangrijk. Ik heb namelijk al ontzettend veel nagellak, dus als ik iets koop wil ik ook dat ik het daadwerkelijk ga gebruiken.

Dat ga ik met deze kleur dan ook zeker doen. Ik durf bijna wel te zeggen dat Lovella de mooiste kleur roze is die ik op dit moment in mijn nagellak collectie heb, en dat is voor mij toch een flinke uitspraak! Ik heb namelijk vrijwel alleen maar roze kleuren in mijn collectie, en elk daarvan vind ik op haar eigen manier prachtig.


Maar Lovella is op haar eigen manier nóg mooier dan de kleurtjes die ik al heb. De meeste lichtroze kleuren in mijn collectie hebben een warme ondertoon, maar Lovella heeft daar in tegen een koele ondertoon. Omdat mijn handen altijd vrij rood zijn combineert dit heel mooi en zwakt de warme kleur van mijn handen iets af.

Ik vind het lastig om te omschrijven hoe mooi deze kleur is, want ik denk dat velen zullen denken ''Leuk, weer een roze lakje''.  Ik denk dat je deze kleur echt in het echt moet zien om te oordelen, maar voor mij is dit dé perfecte kleur roze. Ik vraag mij dan ook een beetje af waarom ik deze nooit eerder heb ontdekt!

De kleur is goed, maar hoe is de houdbaarheid? Omdat de laatste keer dat ik een lakje van Orly gebruikte alweer even geleden is kon ik mij dat niet goed herinneren, maar Orly heeft een hele goede indruk bij mij gemaakt. Ik bracht hem op vrijdag aan en op dinsdag begon hij wat minder mooi te worden. Echter heb ik hem in totaal een week gedragen voordat hij echt niet meer mooi was, en dat is voor een gewone nagellak heel goed. Ik werk ten slotte hele dagen met mijn handen.

Ik ben mega blij dat ik dit kleurtje van Orly heb ontdekt en ik kan niet wachten om meer van hun lakjes uit te proberen. Het leuke van Orly is dat zij in totaal twee verschillende maten nagellakjes hebben; 11 ML en 18 ML. Hierdoor kun je een kleurtje eerst uitproberen door een klein flesje aan te schaffen, mocht je bijvoorbeeld twijfelen of het iets voor jou is. Zodra mijn kleine variant op is weet ik in ieder geval zeker dat ik een grote variant ga aanschaffen!

Orly - Lovella Nagellak 11 ML - €10.15
'' Wat is jouw all time favoriete nagellak?

6 opmerkingen

 1. Lovella is zeker heel mooi. Ik had 'em laatst ook nog in mijn handen. Is een van mijn favoriete nudes van ORLY. Snuggle up is trouwens ook een prachtige nude kleur met een vleugje roze. Misschien vind je die ook wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor de tip! Die gaat op mijn lijstje. :)

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige kleur is dit. Helemaal mooi voor deze tijd van het jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Orly is dus ook een merk dat ik niet heb. Bedenk ik me eigenlijk nu pas. Gek want het is een super mooi merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kleur. Had ik ook zo kunnen kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mega mooie kleur zeg.. love it!

  BeantwoordenVerwijderen