& Other Stories Clarté de l'Aube Oogschaduw Palette + Satiny Black Mascara


& Other Stories lanceerde onlangs een nieuw oogschaduw palette; Clarté de l'Aube. Dit palette bevat vier zachte kleurtjes die worden omschreven als 'intens gepigmenteerd en langhoudend'. Dat klinkt natuurlijk goed en wilde ik maar al te graag testen! Dat heb ik dan ook gedaan, en vandaag deel ik niet alleen dit oogschaduw palette met jullie, maar ook de Satiny Black mascara van & Other Stories!

Net als de kleding ziet de make-up van & Other Stories er altijd heel mooi uit. Dit palette komt in een compact, vierkant doosje. Het doosje is chique vormgegeven door de zwarte kleur met daarop de gouden letters van het merk. 

In het doosje zitten in totaal vier verschillende kleurtjes. Het merk geeft zelf aan dat je de oogschaduws goed kunt opbouwen van sheer naar dekkend. Aangezien ik er zelf wel van houdt om een wat aanwezigere oogschaduw look te dragen klinkt dat natuurlijk goed!


Tijd om de oogschaduws te proberen! In eerste instantie swatch ik de kleurtjes altijd op mijn arm om een beetje een beeld te krijgen hoe de kleuren er uit zien. Op mijn arm merk ik dat de kleurtjes vrij poederig zijn, al dekken ze na drie laagjes (die je op bovenstaande foto ziet) prima. Niet volledig dekkend en niet intens gepigmenteerd, maar voor een neutrale look ziet dit er niet slecht uit!


Op mijn ogen is dat echter een heel ander verhaal. Wanneer je de kleurtjes probeert aan te brengen met een kwast creëer je helaas ontzettend veel fall out. Allereerst in de pan, maar ook onder je ogen. 

Nu vind ik een beetje fall out normaliter nog niet zo erg als de oogschaduw zijn werk doet, maar helaas vallen alle kleurtjes totaal weg op mijn ogen. Ik heb op bovenstaande foto de lichtroze kleur (rechts bovenin) op mijn ooglid aangebracht en heb in mijn crease en buitenste ooghoek beide bruine tinten aangebracht. Je ziet een heel lichtbruine kleur in mijn crease als je goed kijkt, maar het is niet het resultaat waar ik op gehoopt had.

Over het algemeen ben ik altijd erg tevreden over de make-up van & Other Stories, maar dit palette vind ik helaas toch wat tegenvallen. 

& Other Stories Clarté de l'Aube Oogschaduw Palette - €19.00


Naast het oogschaduw palette van & Other Stories ontving ik ook een mascara in de kleur 'Satiny Black'. Met een goede mascara kun je je look ten slotte pas echt afmaken! Deze mascara heeft een eenvoudig borsteltje met korte haartjes. Doorgaans vind ik dit soort kleinere borsteltjes altijd het fijnste; met een groot borsteltje vind ik het altijd minder prettig om in de binnenste ooghoek of op de onderste wimpers te komen.

Deze mascara doet gelukkig prima zijn werk en zorgt voor een frisse, maar wel natuurlijke uitstraling. Ik heb hem op de foto alleen op mijn bovenste wimpers aangebracht, maar op de onderste wimpers doet hij het ook prima. Je zou de mascara eventueel met een tweede laagje kunnen opbouwen, maar dan vind ik het effect persoonlijk iets minder mooi. Met een tweede laagje krijg je namelijk wat sneller klontjes.

Hoewel het palette mij een beetje tegenviel vind ik de mascara prima en kan ik het artikel daardoor gelukkig toch positief afsluiten! Gelukkig zijn er ook heel veel make-up (en vooral verzorgingsproducten) van dit merk waar ik wel heel enthousiast over ben!

& Other Stories Satiny Black Mascara - €17.00
'' Wat was jouw laatste make-up aankoop?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

  1. Jammer zeg! Ik vroeg me al of ik verkeerd keek omdat ik bijna niets zag haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer dat deze set niet zoveel opleverde.. ziet er niet zo goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De pigmentatie van het palette is inderdaad niet al te best, jammer! De mascara lijkt me wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen