Sally Hansen Insta-Dri Paas Collectie


Pasen staat voor de deur, en dat valt dit jaar aan het begin van de lente. Tijd om je kast in te duiken en je lente garderobe klaar te maken, en daar hoort natuurlijk een matchende nagellak bij. Sally Hansen lanceert speciaal voor de Pasen en lente vijf nieuwe nagellakjes; nude, roze, paars én een 'dash of glam'. Ik mocht deze mooie lakjes ontvangen en deel ze vandaag graag met jullie.


Bij het openen van het leuke zakje waarin ik de nagellakjes mocht ontvangen was ik gelijk enthousiast; wat zien de kleurtjes er vrolijk uit! Het is een mooie selectie van rustige en tegelijkertijd ook opvallendere kleuren, zonder dat ze echt schreeuwerig of ondraagbaar zijn. Een fijne kleurenselectie die goed binnen mijn smaak valt.

In totaal zijn er vijf verschillende kleurtjes, en dat zijn: 
#173 Sandstorm: sandstorm omschrijft dankzij zijn naam perfect hoe deze kleur in elkaar steekt. Het is namelijk echt een zandkleurtje. Niet te oranje, niet te bruin; de perfecte kleur 'beige'. Dit is zo'n kleur die op elke huidskleur mooi staat; licht of donker.

#333 Peachy Breeze: als je door dit kleurtje niet vrolijk wordt, weet ik het ook niet meer. Peachy Breeze is een vrolijk roze met een koraalrode ondertoon. Op je nagels is hij wat meer roze dan in het flesje. Dit is zo'n kleurtje die ik altijd perfect vind voor op je teennagels!

#233 Sugar Poppy: een lichtroze kleurtje laat mijn hart altijd sneller kloppen, en Sugar Poppy doet dat zeker. Hij is niet héél lichtroze, maar zit er juist een beetje tussenin. Ik zou hem omschrijven als een gedempte, Barbie roze. Heel mooi en vooral heel vrolijk.

#453 Heather Hustle: opnieuw zo'n prachtig kleurtje; Heather Hustle. Hoewel ik vaak roze of nudes op mijn nagels draag wil ik nog wel eens een uitzondering maken voor een lila kleurtje.

#483 Grape Shifter: last but not least; de showstopper van de collectie. Grape Shifter heeft een paarse basis, met daarin glitters in alle kleuren van de regenboog. Deze glitter lak is heel mooi over een ander paars kleurtje heen; in combinatie met Heather Hustle bijvoorbeeld. Je kunt hem op elke nagel aanbrengen, of juist alleen op een accentnagel.


De lakjes van de Sally Hansen Insta-Dri collectie hebben een heel fijn en breed kwastje, waardoor je in één strook je hele nagel kunt voorzien van het lakje. Handig, want zo ben je binnen een mum van tijd klaar! De lakjes drogen ook nog eens heel snel én ze dekken allemaal binnen twee laagjes. Grape Shifter is daarop een uitzondering; deze kun je het mooiste met één laagje over een andere lak aanbrengen.

Wat een mooie collectie heeft Sally Hansen weer uitgebracht! Ik vind eigenlijk alle vijf de kleurtjes heel mooi en vooral heel erg draagbaar. Ze zijn lekker vrolijk en perfect voor de lente!

Sally Hansen Insta-Dri Paas Collectie - €5.99 per stuk.
'' Welk kleurtje is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. De Peachy breeze is echt wat voor mij. Prachtige kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zijn ze hé! Ik vind ze allemaal erg mooi, enkel de glitters zijn niet helemaal mijn ding.

    BeantwoordenVerwijderen