Styletone Box - Maart 2021


Afgelopen week viel de nieuwe Styletone box op de mat, en dat is elke maand weer een feestje! Ik blijf het leuk vinden om zo'n doosje met een onbekende inhoud open te maken. Deze maand staat de box in het thema van 'Power of nature' en is hij gevuld met producten om helemaal zen te kunnen worden. Daarnaast heeft de box deze maand niet vijf, maar zes producten: helemaal leuk! Ik laat je graag zien wat er deze maand allemaal in zit.


LOOkX Lipstick - Winkelwaarde €16.50
Het eerste product in de box is een mooie lipstick van LOOkX, een merk waar ik vroeger regelmatig mee samenwerkte. Ik gebruik nog steeds wel eens wat van hun producten, dus het is nooit verkeerd om iets van dit merk te ontvangen. Ik ontving deze lipstick in een rode kleur, maar naast deze kleur zijn er ook nog twee andere kleurtjes in de boxen verspreid.Lord & Berry Oogpotlood 'Nudo' - Winkelwaarde €15.00
Het tweede product is gelijk mijn favoriet; dit fijne oogpotlood van Lord & Berry. Omdat deze heel licht beige is (bijna wit) staat het heel fris als je deze aanbrengt op je waterlijn. Ik heb hem al een aantal keer gebruikt en ik vind hem heel fijn! 


Vitamasques Vitamine C & Kersen Masker - Winkelwaarde €4.70
De Styletone box is natuurlijk niet compleet zonder een maskertje. Hoewel ik zelf niet elke maand een nieuw masker hoef te ontvangen snap ik dat het een mooie opvulling is van de box, en dit masker klinkt ook zeker heel fijn. Deze is gemaakt met o.a kersenextract, Vitamine C en Vitamine E. Ziet er ook nog eens héél vrolijk uit!Golden Rose Baked Oogschaduw - Winkelwaarde €11.95
Dit is het enige product in de box die mij een beetje tegenvalt is deze oogschaduw van Golden Rose. Hij ziet er op het oog nog niet zo gek uit, maar hij geeft heel veel fall-out. Jammer, want Golden Rose heeft over het algemeen prima producten! 


Steve Laurant Lip Oil - Winkelwaarde €16.53
Afgelopen december ontvingen we in de Styletone box al een mooie liquid lipstick van dit merk, maar deze keer zit er een fijne lip oil van Steve Laurant in de box! Dit is een verzorgende gloss die jouw lippen hydrateert en verzacht. Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar hij klinkt erg fijn!


NCLA Cuticle Oil
Last but not least zit er deze maand nog een extra product in de box; deze cuticle oil van NCLA. Hier staat verder geen omschrijving van in het boekje wat bij de box geleverd wordt, maar ik ben zeker benieuwd naar de werking hier van. Een goede nagelriem olie is namelijk altijd welkom!

En dat was hem weer; de Styletone box van deze maand! De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €64.68, plus de nagelriem olie. Hiervan staat er geen prijs in het boekje, maar als ik Google zie ik deze overal te koop voor €15.95. Dat komt op een totale waarde van €80.63 en dat vind ik een hele goede deal!

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?


Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

3 opmerkingen

  1. De liptstick vind ik heel mooi. Jammer van de oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige lipstick! De inhoud is tof

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie inhoud! Lord & Berry heeft echt fijne producten!

    BeantwoordenVerwijderen