Trind Spring/Summer 2021 - Back to Basics


Speciaal voor de lente/zomer lanceert Trind hun nieuwste collectie; Back to Basics. Een collectie die bestaat uit zes rustige en verfijnde kleuren die jou helemaal klaar moeten maken voor deze zonnige seizoenen. Ik mocht de collectie afgelopen week ontvangen en deel deze zes nieuwe kleurtjes graag met jullie! 

De nieuwe collectie van Trind, genaamd Back to Basics, bestaat uit zes verzorgende nagellakken. Een ingetogen beige, een vergrijsd blauw, een chique perzik tint, een poeder roe tint, een prachtige mauve lak en een felle roodachtig roze. Zes verschillende kleurtje die samen een kleurenpalet symboliseren dat staat voor stilte, rust, positiviteit en hoop.


Clean State: deze prachtige, ingetogen kleur beige is gelijk één van mijn favorieten. Dat wist ik al voordat ik hem swatchte. Als het op nagellak aankomt draag ik graag kleurtjes die goed bij de inhoud van mijn kledingkast passen, je wilt ten slotte niet dat je nagels opeens vloeken met je outfit! Omdat ik hoofdzakelijk neutrale kleuren (wit, beige en roze) draag past deze kleur bij elke outfit en zie je mij vaak lopen met dergelijke kleurtjes.

A New Day: het is niet zo dat ik totaal geen kleur op mijn nagels draag, want ook dit kleurtje past perfect bij mijn kledingstijl. A New Day is namelijk perzikroze met een subtiele shimmer. Deze kleur is heel warm en vooral heel vrolijk, maar tegelijkertijd niet overdreven opvallend. Dit is zo'n kleurtje die ook gelijk perfect op je teennagels zou staan. Ga ik onthouden voor de zomer! 

Fresh Start: Trind omschrijft deze kleur als een zachte poeder roze, maar ik zou hem zelf omschrijven als zacht oudroze. Dat maakt hem overigens niet minder mooi; in tegendeel. Dit is weer zo'n prachtig kleurtje waar ik heel erg happy van word. Hoe mooi staan al deze kleurtjes ook bij elkaar!


Comfort Zone: deze kleur is volgens Trind bedoelt om je een beetje uit je comfort zone te halen; gebruik eens een bijzondere kleur mauve in plaats van je gebruikelijke roze of rode lakken. Deze kleur is geschikt voor zowel in de zomer als de herfst, maar stiekem vind ik hem ook perfect voor de winter!

The Time Is Now: een felle, rode kleur is niet snel mis. Deze koraalrode kleur valt ontzettend goed op en vind ik voornamelijk heel mooi op een gebruinde huid. Dit is overigens ook weer zo'n kleurtje die op je teennagels ook heel mooi zou staan. 

Trust The Magic: last but not least zit er ook nog een lak in de collectie die niet tussen het rijtje 'roze of rood valt'; Trust The Magic. Dit is een petrolblauwe kleur met een hele lichte, grijze ondertoon. Trind omschrijft hem zelf als gewaagd en daar ben ik het helemaal mee eens. Het is een prachtige kleur, maar het is niet iets wat ik zelf heel snel zou dragen.

De lakjes van Trind hebben hele fijne kwastjes en brengen daardoor heel erg fijn aan. Ik gebruik hun lakjes altijd met liefde, en deze collectie is wat dat betreft geen uitzondering. Vooral de eerste vier kleurtjes vallen heel goed binnen mijn straatje en ga ik de komende tijd lekker op mijn eigen nagels gebruiken.

Ik heb van alle lakjes twee laagjes aangebracht, en dat is meer dan voldoende. Comfort Zone en The Time Is Now dekken zelfs al perfect met één laagje. 

Trind Spring/Summer 2021 - Back to Basics - €10.15 per stuk. Deze collectie is Limited Edition, wat betekent dat ze slechts voor een beperkte tijd beschikbaar zijn!

'' Welke kleur is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

2 opmerkingen

  1. Ik vind ze allemaal eigenlijk erg mooi. Ik denk dat ik vandaag zou kiezen voor Fresh Start.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie kleurtjes! Trust the magic is wel wat voor mij :)

    BeantwoordenVerwijderen