LUSH Follow The White Rabbit Gift Set


Het is Pasen, en hoewel ik er dit jaar niet veel aandacht aan heb gegeven op mijn blog kon ik het niet laten om vandaag -op het nippertje- toch nog een paas gerelateerd artikel online te zetten. Ik kreeg namelijk van mijn moeder een onwijs lief paascadeautje; een prachtige gift set van LUSH. Deze set heeft de naam 'Follow the white rabbit' en die is erg toepasselijk, aangezien ik gek ben op Alice in Wonderland. Nieuwsgierig wat er allemaal in zit? Ik deel de inhoud van deze leuke set vandaag met jullie!De gift sets van LUSH zijn altijd onwijs leuk vormgegeven; ze komen altijd in een mooi doosje met daaromheen een kleurrijk inpakpapiertje. Mijn moeder koos voor mij de 'Follow the white rabbit' gift set uit, welke natuurlijk is geïnspireerd op Alice in Wonderland. Super leuk, want daar ben ik gek op!

In totaal bestaat de set uit drie producten, waarvan de eerste de Follow the white rabbit bath bomb is. Dit is een wit konijntje met een regenboog aan de zijkant. Ik zag op de website van LUSH dat deze bath bomb een prachtige regenboog in je badwater creëert, dus dat ga ik vandaag of morgen uitproberen! 

Deze bath bomb heeft een heerlijke, zachte geur en doet mij persoonlijk heel erg denken aan één van mijn favorieten uit de Kerst collectie; butterbear. Deze bath bomb bevat echter nog een vleugje citroen, wat hem tegelijkertijd lekker fris maakt. 


Het tweede product in de gift set is een golden oldie (letterlijk!); Golden Egg. Golden egg bevat een flinke dosis glitter; je kan hem dan ook niet aanpakken zonder dat je helemaal onder zit. Vinden we natuurlijk niet erg, want het zijn gewoon afwasbare glitters. Voordat je het weet ben je ze weer kwijt.

En qua vormgeving maken die glitters deze bath melt helemaal af. De bath melt smelt oranje met roze in je badwater en laat een prachtige kleur achter. De bath melt laat een fijn, olie-achtig laagje achter in het bad waardoor je huid na het badderen ontzettend zacht is. Zo zacht dat ik denk dat je hem zelfs wel in tweeën kunt hakken, omdat je aan de helft wel genoeg hebt.

Golden Egg is opnieuw een frisse geur met citrus en citroen, maar is tegelijkertijd ook heel subtiel. Hij heeft die specifieke 'LUSH' geur waardoor je gelijk weet dat je met een LUSH product te maken hebt. Dat vind ik altijd zo knap, hoe doen ze het toch? Last but not least het toppertje; Funfetti Cake. Funfetti Cake had ik al op de LUSH website gezien, maar omdat ik zelf niets wilde kopen had ik mij kunnen beheersen en heb ik dit jaar niets besteld. Des te blijer was ik dus toen ik er achter kwam dat deze in de prachtige gift zat!

Funfetti Cake moet de geur hebben van cake, maar persoonlijk vind ik hem meer ruiken naar die gele bananensnoepjes. Die harde met die gesuikerde buitenkant, weet je welke ik bedoel? Dat maakt hem niet minder lekker, want man! Deze is gó-dde-lijk. Ik ben altijd fan van de lip scrubs van LUSH, maar dit is wel een toppertje. Jammer dat hij niet in het vaste assortiment zit.

Zoals ik gewend ben van LUSH werkt deze lip scrub als een tierelier en ben je binnen no time je droge lippen weer kwijt. Bye bye velletjes, en zo zie ik het graag. Leuk aan deze scrub is trouwens dat er ook daadwerkelijk stukjes Funfetti in zit, dat maakt hem nog net even wat specialer!

En dat was hem; de heerlijke 'Follow the white rabbit' gift set van LUSH. Ik ben heel blij met deze mooie (en vooral fijne) producten en vond het een ontzettend lief cadeautje van mijn moeder. Mocht je ook nog iets willen bestellen uit de paas collectie, wacht dan niet te lang! Meestal staat de collectie na Pasen nog maar een paar dagen online.

LUSH Follow The White Rabbit Gift Set - €25.00
'' Heb jij dit jaar iets uit de LUSH paas collectie besteld?

2 opmerkingen

  1. Een heel mooi paas cadeautje. De lipbalm lijkt me ook heel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke set! Krijg gelijk zin om weer eens te badderen. Dat is echt al veel te lang geleden.

    BeantwoordenVerwijderen