NYX The Marshmellow Blender


Een tijdje geleden (lees, een paar weken) bestelde ik bij Douglas twee nieuwe items. Eén van die items was een prachtig nagellakje van Orly in de kleur Lovella. Het andere item was dit schattige make-up sponsje van NYX, die ik voornamelijk kocht voor de vormgeving. Ik testte deze de afgelopen weken uit en deel vandaag mijn ervaring met je.

Tot ongeveer een jaar geleden gebruikte ik iedere dag steevast mijn Beautyblender. Ik heb het dan over de ''echte'' variant van het merk Beautyblender. Mijn ultieme favoriet en ik wilde eigenlijk niets anders. Daarna besloot ik om ook andere merken uit te proberen en kocht ik een heleboel goedkopere varianten. Hoewel ze mij niet allemaal goed bevielen heb ik er een heel aantal aan over gehouden die ik wél fijn vind.

Ik had dan ook geen idee van welk merk (of non merk) het sponsje was wat ik op dit moment gebruikte. Omdat de vorm van de Beautyblenders best saai is leek deze schattige, Marshmallow vormige blender mij een stuk leuker en bestelde ik hem tijdens een kortingsactie bij Douglas.

Helaas ruikt hij niet naar marshmallows (hoe lekker zou dat zijn!), maar NYX heeft wel een primer in deze lijn die daar schijnbaar wél naar ruikt. Wellicht dat ik die in de toekomst nog eens ga proberen.


Voor nu hield ik het bij het sponsje. Hij ziet er natuurlijk fantastisch uit (een stuk leuker dan de reguliere beautyblender, als je het mij vraagt) en staat daardoor ook een stukje gezelliger op mijn make-up tafel. Die lichtroze kleur is veel aantrekkelijker dan de fuchsia roze sponsjes. Mijn mening, uiteraard. 

Daarnaast ben ik ook simpelweg heel tevreden over de marshmellow blender van NYX. Hij werkt hetzelfde als de andere blenders; maak hem nat, knijp hem goed uit en gebruik hem dan om je primer, foundation, concealer of noem het maar op aan te brengen. 

Hoewel de blender droog vrij stug en hard aanvoelt is hij het tegenovergestelde wanneer je hem eenmaal nat hebt gemaakt. Hij wordt dan juist lekker buigzaam en je kunt hem eenvoudig indrukken voor plekjes die lastiger te bereiken zijn. Ik doe dat zelf het liefste bij de rand. Deze is natuurlijk al afgevlakt, en door hem dan nog iets in te drukken maak je een soort puntje in de spons. Hierdoor kan je perfect bij de ruimte onder je ogen, neus en noem het maar op. Daarna ''vliegt'' hij zo weer in zijn oorspronkelijke model en heb je niet opeens een rare vorm spons.

De marshmellow blender werkt voor mij eigenlijk hetzelfde als de beautyblender, al vind ik deze qua vormgeving net wat leuker. Daarnaast is hij ook een stuk voordeliger geprijsd dan de Original BB, dus dat is een goede deal. Douglas heeft regelmatig 25% kortingsacties en dan is het helemaal een leuke aankoop. Ik kan je zeker aanraden om hem eens te proberen.

NYX The Marshmellow Blender  - €9.46
'' Wat gebruik jij voor het aanbrengen van je foundation?

4 opmerkingen

 1. Dit lijkt me een heel fijn product om te gebruiken. Ik ga het onthouden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er zeker heel schattig uit. Bijna eetbaar ;-). Ik gebruik weinig foundation. Eigenlijk alleen vloeibare bronzer die ik vermeng met dagcreme en dat breng ik gewoon met mijn handen aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh deze is echt super leuk, schattig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij ziet er wel mega cute uit, ik gebruik nog steeds onder mijn ogen een sponsje!

  BeantwoordenVerwijderen