Styletone Box - April 2021


Is het te cliché om te zeggen dat de tijd snel gaat? Wat mij betreft is dat namelijk absoluut het geval. We zitten alweer bijna in het einde van april, voordat je het weet is het jaar al weer voor de helft om. Een nieuwe maand betekent natuurlijk een nieuwe Styletone box, en die unbox ik vandaag weer graag voor jullie. Deze maand is het de #Superwoman box, omdat Styletone box vind dat iedere vrouw een superwoman is en het beste verdient. Helemaal waar natuurlijk!Bellapierre Volume Mascara - Winkelwaarde €19.99
Het eerste product is er eentje die waarschijnlijk in geen enkel persoon zijn/haar beauty routine ontbreekt; een mascara. Mascara's komen altijd van pas! Deze van Bellapierre is bedoeld om meer volume te geven, klinkt goed!


Golden Rose Metallic Lippotlood - Winkelwaarde €9.95
Ik dacht eigenlijk dat dit een oogschaduw potlood zou zijn, maar toen ik het product beter bekeek zag ik dat dit een lippotlood is. Metallic kleuren vind ik op de lippen niet zo mooi staan (niet bij mij in ieder geval), dus hier ga ik hopelijk iemand anders blij mee maken.


ModelCo Wenkbrauw Gel - Winkelwaarde €14.42
Er zijn op dit moment heel veel trends op het gebied van wenkbrauwen, waaronder bijvoorbeeld de waxjes voor het in model brengen. Dit kun je natuurlijk ook goed met een wenkbrauw gel doen, waar deze van ModelCo goed bij van pas komt. Doordat hij doorzichtig is past hij bij elke kleur wenkbrauwen, en dat is natuurlijk wel zo fijn!


Mudmasky Haar Treatment 3-in-1 - Winkelwaarde €24.00
De producten van Mudmasky zijn regelmatig in de box te vinden, en dat vind ik helemaal niet erg. Ik vind het des te leuker dat er deze keer een haarmasker in zit, want de gezichtsmaskertjes hebben we inmiddels al heel vaak gezien. Daar heb ik er dan ook voor de rest van mijn leven genoeg van (ja, echt waar). Dit haar masker heb ik al geprobeerd en hij werkt zelfs voor mijn krullen heel fijn. Hij geeft niet een bijzonder effect als in volume of glans, maar hij maakt mijn haar wel heerlijk zacht! 


Mayy Beauty Banana Powder - Winkelwaarde €17.52
Last but not least zit er in de box nog een banana powder van het merk Mayy. Dit merk kende ik nog niet, maar ik heb de poeder natuurlijk al wel even geprobeerd. De banana powder is geschikt voor elke huidskleur, en gelukkig ook voor die van mij! Hij poedert goed af en blijft gedurende de dag prima zitten. Een heel fijn poedertje!

En dat was hem weer; de Styletone box van deze maand! De Classic Box kost €16.95 (inclusief verzending) en heeft deze maand een waarde van €85.88. Het enige product waar ik niet zo enthousiast over ben is het lippotlood, dus wat mij betreft is het weer een hele leuke box! Zeker voor die prijs hoor je mij niet klagen.

'' Welk item uit deze box is jouw favoriet?

Dit artikel bevat producten die ik ter review heb ontvangen.
Lees hier mijn disclaimer.

4 opmerkingen

 1. Mooie items. Vooral de wenkbrauwgel is iets voor mij :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie inhoud ♥. Je hebt me nieuwsgierig gemaakt naar het haar treatment van Mudmasky. Ik kende dit merk nog niet..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijne inhoud en erg leuk thema! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het altijd wel bijzonder dat er in een beautybox vaak merken zitten waar ik nog nooit van gehoord heb. Het is best wel leuk dat je je bedenkt dat er heel wat bedrijfjes zijn die make-up maken, maar het helaas nooit zo ver krijgen dat het in een winkel te koop komt. Jammer, want vaak zijn ze best goed!

  BeantwoordenVerwijderen