Vinted Shoplog - Drie jurkjes


Hoewel ik regelmatig iets ''nieuws''  koop als het om kleding gaat, ben ik ook dol op tweedehands shoppen. Vroeger deed ik dit vooral via Marktplaats, maar sinds eind vorig jaar heb ik Vinted helemaal ontdekt. Er zijn helaas ook heel veel negatieve reviews over deze app en ik heb zelf ook een aantal slechte ervaringen gehad, maar gelukkig ook een heleboel goede. Ik kocht de afgelopen twee weken weer een aantal leuke items en wil deze vandaag graag met jullie delen!

Natuurlijk kun je ook tweedehands shoppen in bijvoorbeeld een kringloop, maar ik vind het via Vinted een stukje prettiger, omdat je heel goed kan filteren op specifieke dingen. Zo kun je filteren op je maat, op merken, op een specifiek kledingstuk en noem het maar op. Je kan deze zoekopdrachten ook opslaan op je account om elke dag even te kunnen kijken of er in die rubriek nog iets nieuws is bijgekomen.

Genoeg gekletst, tijd om de aankopen met jullie te delen! Ik merk dat mijn aankopen vooral uit Frankrijk komen, maar gezien de lage verzendkosten blijven de aankopen relatief heel laag geprijsd. Daarnaast heb ik ook een aantal items in Nederland gekocht, maar in principe is dit even duur als uit het buitenland. Hierdoor heb je gelijk een veel groter publiek en is er dus veel meer aanbod en vraag naar.
Het eerste item is dit leuke, beige jurkje. Deze is van Zara en kocht ik voor slechts €5.00! Ik noem alle prijzen exclusief verzendkosten, maar die zitten altijd rond de €3 bij Vinted. Dit leuke jurkje was volgens de verkoopster slechts één keer gedragen, en dat geloof ik gelijk. Hij ziet er uit als nieuw, en een paar dagen nadat ik hem kocht zag ik dit jurkje meermaals voor €20 voorbij komen op Vinted. Een goede deal dus!
Mijn favoriete aankoop van de afgelopen tijd is een ander jurkje van Zara; deze prachtige, roze tweed jurk. Deze zocht ik al een tijdje, maar aangezien het een 'Bloggers favorite' is, wordt deze altijd voor belachelijke prijzen aangeboden. Denk hierbij aan €40 tot €60. Gezien het een gewoon jurkje van de Zara is die in de winkel ook rond die prijs was vind ik dat dan te veel. Ik vond hem uiteindelijk bij een verkoopster voor €20 en dat vond ik acceptabel. Vind ik normaal iets te veel voor een Zara item, maar deze wilde ik gewoon heel graag. Ik heb hem vervolgens iets laten vermaken bij de kleermaakster en nu past hij echt perfect. Deze ga ik van het zomer héél veel dragen.

Last but not least kocht ik opnieuw een tweed jurkje van Zara, deze leukerd! Ik had deze ook al een tijdje op mijn wishlist en zag hem al meermaals voorbij komen, alleen varieerden de prijzen echt tussen de twintig en dertig euro. Vond ik een beetje aan de hoge kant, en uiteindelijk vond ik hem voor €12.50. Deze kan ik nu nog lekker eventjes dragen, want helaas doet het weer nog niet echt wat ik wil dat het doet.

Dat waren ze voor vandaag; mijn Vinted aankopen. Ik heb al wat meer besteld via deze app, maar die aankopen zijn allemaal al wat ouder en waren vooral voor de winter. Als jullie dit soort tweedehands aankopen posts leuk vinden wil ik ze echter gerust vaker maken, want ik shop nogal eens op de Vinted app. Oeps! 

'' Koop jij wel eens iets tweedehands? Zo ja, wat was je laatste aankoop? 

5 opmerkingen

 1. Prachtige jurkjes heb je gekocht! Staan je heel mooi. Helaas heb ik geen goede ervaring met Vinted. Best jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Wat jammer zeg. Wij hebben ook een paar negatieve ervaringen, maar ook héél veel positieve gelukkig.

   Verwijderen
 2. So beautiful dresses!You look very nice with them!

  prosphairshop bob wig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige jurkjes! Ze staan je ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie jurkjes. Fijne prijsjes ook. Ik gebruik zelf nog geen Vinted en koop eigenlijk nooit 2e hands, maar word zo wel benieuwd. Zou 't zeker leuk vinden wanneer je meer aankopen deelt.

  BeantwoordenVerwijderen